Sadettin Saran'dan adaylık açıklaması! Ali Koç'a süre verdi

İş insanı Sadettin Saran, Fenerbahçe'nin başkan adayı olup olmayacağına dair açıklamada bulundu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a süre veren Saran, "Adaylığını açıklaması halinde çekileceğim. Yoksa aday olacağım." ifadelerini kullandı.

SPOR 08.05.2024, 01:14 Hakan Öksüz
Sadettin Saran'dan adaylık açıklaması! Ali Koç'a süre verdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Haziran ayında yeni bir yönetimimiz ve başkanımız." olacak şeklinde bir açıklama yapmıştı. Henüz resmi olarak başkanlıktan çekilmeyen Ali Koç'un vereceği karar merak ediliyor. İş insanı Sadettin Saran'ın, başkanlığa adaylığını koyacağı iddia ediliyor.

Ali Koç'un kesin kararını bekliyor

Başkan adaylığını koymadan önce Ali Koç'un kesin kararını beklediğini duyuran Saran, yazılı açıklamada bulundu. Ekim ayından itibaren Fenerbahçe'ye daha çok hizmet edebilmek için çaba harcadığını belirten Saran, Ali Koç'un göreve devam etmemesi durumunda başkanlığa adaylığını koyacağını bildirdi. 

"Cuma gününe kadar..."

Ali Koç'un bu konuda şimdiye kadar kesin bir irade ortaya koymamasının, hazırlıklarını zora soktuğunu aktaran Sadettin Saran, "Futbol takımımızın aldığı kötü sonuçlar, akbaba kültürünü heveslendirdi. Bu ortamda başkanımızın devam edip etmeme ile ilgili kararını verme zorunluluğu önem kazandı. Cuma gününe kadar başkanımız 'aday olacağım' derse adaylıktan çekileceğiz. Aksi halde pazartesi günü adaylığımızı açıklayacağız." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)