"Vikings" dizisinin devamı "Valhalla" geliyor!

Yayın platformu Netflix, History Channel'ın sevilen dizisi Vikings'in devamı niteliğindeki yeni projeyi duyurdu. "Vikings: Valhalla" isimli yeni dizi 24 bölümle izleyicilerin karşısına tekrar geçecek.

KÜLTÜR-SANAT 20.11.2019, 11:41 25.11.2019, 13:17
"Vikings" dizisinin devamı "Valhalla" geliyor!

İlk defa 2013 yılında izleyicilerin karşısına geçen ve izleyicilerin heyecanla beklediği altıncı sezonu ile final yapacak dünyanın en bilinen dönem dizilerinden olan Vikings, yeni bir dizi ile tekrar izleyiciler ile buluşacak.

Netflix ise Vikings: Valhalla isimli yeni dizinin, Vikings dizisinin devamı olacağı duyuruldu.

24 bölümden oluşacak yeni dizinin, bütün bölümleri tek seferde mi yoksa 12 bölümlük iki sezon halinde mi yayınlanacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Vikings: Valhalla, History kanalında yayınlanan önceki dizinin 100 yıl sonrasında geçecek ve Leif Erikson, Freydis, Harald Harada, Normandiya Kralı William gibi tarihin en ünlü Vikinglerini konu alacak. Viking savaşçıları bu kez sürekli değişen ve gelişen Avrupa'da hayatta kalmak için savaşacaklar.

Vikings'in 6. ve final sezonu, 4 Aralık 2019'da History Channel'da başlayacak. Vikings: Valhalla'nın ekranlara ne zaman geleceği hakkında ise açıklama henüz bulunmuyor.

Yorumlar (0)