“Su almaya geldim” gerekçesi ceza yemesine engel olmadı

Edirne’de sokağa çıkma kısıtlamasına ihlal ettiği tespit edilen büfe işletmecisinin “su almaya geldim” gerekçesi polis ve zabıta ekiplerinden ceza yemesini engellemedi.

YAŞAM 02.01.2021, 01:26
“Su almaya geldim” gerekçesi ceza yemesine engel olmadı

Edirne'de sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği tespit edilen büfe işletmecisinin "su almaya geldim" şeklindeki bahanesi işe yaramadı.

İstasyon Mahallesi Şebboy Sokak'ta yaklaşık olarak 20 kişinin sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği ve alkol tüketildiği ihbarının ardından polis ekiplerince harekete geçildi.

Şahıslar ekiplerin geldiğini görünce hızlı bir şekilde olay yerinden uzaklaştı. Polis ekipleri tarafından bu mevkide bulunan bir büfenin açık olduğu tespit edildi.

"Su almaya geldim" gerekçesi cezaya engel olmadı

Işıkları kapalı olan büfenin içerisinde duran iş yeri sahibi, polislere sunduğu gerekçede "su almaya geldim" dedi.

Zabıta ekiplerince büfe işletmecisine kısıtlamada iş yeri açmaktan, polis ekipleri tarafından ise sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten ve maske takmamaktan dolayı cezai işlem uygulandı.

Bununla birlikte ekipler, büfenin önünde kilitli olmayan üç aracı da inceledi.

Araçların sahibinin olduğunu ifade eden 4 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten cezai işlem uygulandı.

Şüpheli bir araç ise çekilerek otoparka götürüldü. Bununla birlikte trafik ekiplerince kavşaklarda gerçekleştirilen denetimlerde belgeleri eksik olan 6 araca para cezası uygulandı.

Yorumlar (0)