Sosyal medyadan eşine elbise siparişi verdi, gelen kargoyla şoke oldu

İstanbul Küçükçekmece’de esnaf olan ve sosyal medya üzerinden eşi için elbise siparişi veren Bedri Aslan, gelen kargodan kız çocuk elbisesi çıkınca neye uğradığını şaşırdı. Siparişi verdiği firmayla iletişime geçmeye çalışan adam, kimsenin cevap vermemesi üzerine şikayetçi oldu.  

YAŞAM 30.09.2021, 10:53 30.09.2021, 18:04
Sosyal medyadan eşine elbise siparişi verdi, gelen kargoyla şoke oldu

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde esnaflıkla uğraşan bir çocuk babası Bedri Aslan, sosyal medya üzerinden gördüğü 2 elbiseyi eşine hediye almak için sipariş verdi. Verdiği sipariş, üç gün sonra kapıya gelirken, Aslan kapıda ödeme yöntemi aracılığıyla 240 lira para ödedi. 

Gelen kargodan kız çocuk elbisesi çıktı

İki poşet içine koyulmuş kargo paketini açtığında şoke olan Aslan, kız çocuk elbisesi ile karşılaştı. Neye uğradığını şaşıran Aslan, önce kargo görevlisini aradı fakat kargo görevlisi, kendisinin herhangi bir bilgisi olmadığını söyledi. Ardından elbiseyi aldığı sosyal medya hesabına ulaşmaya çalışan Bedri Aslan, mesajların okunduğunu fakat cevap verilmediğini fark etti. Bunun üzerine Bedri Aslan, sosyal medya hesabı hakkında ‘dolandırıcılıktan’ suç duyurusunda bulundu. 

Hem eşinin hem de kendisinin üzüldüğünü ve şok yaşadıklarını aktaran Bedri Aslan, “İnternet üzerinden eşime iki takım elbise beğendim ve daha sonra sipariş verdim. Sipariş verdikten 3 gün sonra kargo evime geldi. Kargo paketini açınca bir tane çocuk elbisesi çıktı. Aradık ama cevap vermiyorlar. Hiçbir şekilde yanıt vermiyorlar, ne telefonlara ne de mesajları görmelerine rağmen mesajlara cevap vermiyorlar. Ben de bunların dolandırıcı olduğunu ve milleti kandırdığını anladım. Başka insanların dolandırılmaması ve mağdur olmaması için kargonun bu paketi açıp bakması gerekiyor. Açamayız diyorlar fakat insanlar dolandırılıyor. 240 lira ödedim, parası önemli değil fakat insanlar mağdur olmasın, neden böyle yapıyorlar. Eşim çok sevinmişti, şimdi o da üzüldü, ben de çok üzüldüm. Şikayette bulunacağım” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)