Bursa’da saldırgan beyzbol sopasıyla dehşet saçtı

Bursa İnegöl’de saldırgan bir şahıs aracıyla önüne manevra yaptıktan sonra durduğu TIR sürücüsünü darp edip kaçtı. Saldırı esnasında 3 araç birbirine girdi.

YAŞAM 30.09.2021, 10:51 30.09.2021, 18:04
Bursa’da saldırgan beyzbol sopasıyla dehşet saçtı

Saat 22.00 sularında Bursa-Ankara kara yolu İnegöl girişinde meydana gelen kazada plakası belirlenemeyen bir araç sürücüsü, İnegöl’den Bursa’ya seyir halindeki sürücü 45 yaşındaki Efraim Candan’ın yönetimindeki TIR’ın önüne manevra yaptı. TIR’ın önüne geçmesinin ardından durduran saldırgan elinde bulunan beyzbol sopasıyla TIR’a vurmaya başladı. TIR’ın yan kısmından aynasını ve camını kıran saldırgan TIR sürücüsü Efraim Candan’ı başından yaraladı. TIR sürücüsüne hakaretlerde bulunan saldırgan aracına binerek hızlı bir şekilde olay yerinden uzaklaştı.

Zincirleme kazaya sebep oldu

TIR’ın durmasıyla birlikte karayolunun üzerinde 3 aracın karıştığı bir zincirleme trafik kazası yaşandı. Bir TIR ve 2 otomobilin çarpıştığı kazada şans eseri yaralanan hiç kimse olmadı.

Saldırıya uğrayan TIR’ın sürücüsüyse karakola gidip şikayetçi oldu. Polis ekipleri tarafından şüphelinin aranma çalışmaları sürüyor.

Yorumlar (0)