İngilizce öğretmeni, boşanacağı eşi tarafından katledildi! Cani tutuklandı

İki çocuk annesi İngilizce öğretmeni Saadet Çay, boşanma aşamasında olduğu eşi Adem Çay tarafından katledildi. 19 suç kaydı bulunduğu belirlenen Adem Çay, bugün tutuklandı ve Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.

GÜNDEM 06.05.2024, 18:57 Hakan Öksüz
İngilizce öğretmeni, boşanacağı eşi tarafından katledildi! Cani tutuklandı

Samsun'un İlkadım ilçesinden bir kadın cinayeti haberi geldi. Gece saatlerinde 19 Mayıs Mahallesi'nde yaşanan cinayet kan dondurdu. Edinilen bilgilere göre ilçede bulunan Belediye Ortaokulu'nda görevli İngilizce öğretmeni olan 2 çocuk annesi Saadet Çay (43) ve büfeci eşi Adem Çay (48) boşanma aşamasındaydı.

Silahı kafasına dayadı, eşini görüntülü aradı

Eşinden ayrı yaşayan Adem Çay, silahı kafasına dayayarak Saadet Çay'ı görüntülü aradı. Daha sonra "İntihar edeceğim, seni son kez göreyim" diyerek boşanma aşamasında olduğu eşine mesaj attı.

Erkek arkadaşını da alarak eşinin yanına gitti

Erkek arkadaşı ile 2 çocuğunu alarak eşi Adem Çay'ın yanına giden Saadet Çay, hayatının hatasını yaptı. Atakum ilçesindeki yazlık evin kime kalacağı konusunda anlaşmazlık yaşayan çiftin tartışması, ölümle bitti.

19 suç kaydı vardı

Silahın doldur boşalt sesini duyan Saadet Çay'ın erkek arkadaşı, kendini can havliyle dışarı atarak yardım istedi. Kapıyı kırarak eve giren polis ve bekçiler, Saadet Çay'ın cansız bedeniyle karşılaştı. 19 suç kaydı bulunduğu belirlenen Adem Çay, bugün tutuklandı ve Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.

Yorumlar (0)