Müşterisini yerden yükseklerde tıraş etti

Denizli'nin sosyal projelerde aktif destekçisi olan kuaför Mehmet Çağdaş, dikkat çekici bir etkinlik düzenledi. Müşterisini Pamukkale'nin muhteşem manzarasını 300 metre yükseklikten seyrederken tıraş eden Çağdaş, hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çekti.

YAŞAM 04.05.2024, 10:02 06.05.2024, 09:18 Melina Ay
Müşterisini yerden yükseklerde tıraş etti

Sosyal projelere verdiği desteklerle tanınan kuaför Mehmet Çağdaş, bu sefer işini yaptığı konum ile dikkatleri üzerine çekti. ‘Mehmet Çağdaş Hair Artist’ firmasının sahibi olan Çağdaş, daha önce gerçekleştirdiği yeniliklerle kendisini insanlara tanıttı. Şimdi ise iş yerini UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'nin beyaz cennet manzarasıyla buluşturdu.

Sıra dışı hizmetiyle takdiri topladı

Müşterisi Nuri Ersoy'u yerden 300 metre yükseklikte tıraş etmeye ikna eden Mehmet Çağdaş, yerli ve yabancı turistlerin meraklı gözleri altında, eline makas ve tarağı alarak tıraşa başladı. Balon turu boyunca müşterisinin saç bakımını tamamlayan Çağdaş, sıra dışı hizmetiyle takdir topladı. Çağdaş'ın müşterisinin Pamukkale manzarasını izlerken gerçekleştirdiği tıraşın videosu, sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlenerek paylaşıldı.

“Yeniliklere imza atmaya devam edeceğiz”

Farklı olmayı ve yenilikler yapmayı çok sevdiğini aktaran Çağdaş, “ ‘Ne yapılabilir?’ diye düşünürken dünyaca ünlü Pamukkale’mizin gökyüzünden seyredilebildiği balonda tıraş yapmak fikri geldi. Bu fikrimi müşterime söylediğimde ilk başta biraz endişelendi ama sonrasında ikna oldu. Müşterimi, o gökyüzünden Pamukkale’yi izlerken biz de tıraş ettik. Balkondaki yerli ve yabancı turistler, ilk başta çok şaşırdı ama sonra hayranlıkla bizi izlediler. Aynı heyecanı yaşamak isteyen birçok kişi bize ulaştı. Tabii bu bizim her zaman yapabileceğimiz bir şey değil ama ben farklı yeniliklere imza atmaya devam edeceğim. Farklı ve sıra dışı mekanlarda mesleğimi icra etmek beni çok mutlu ediyor” dedi.

Yorumlar (0)