Sevgilisiyle karşılaştığı gazinoyu pompalıyla taradı: Yaşananlar kameraya yansıdı

Denizli’de, 36 yaşındaki Muhammed M. isimli bir şahıs, kız arkadaşı Rümeysa Ö.’nün bir gazinoda çalıştığını öğrenince mekan sahibi ile silahlı kavgaya tutuştu. Meydana gelen silahlı çatışma sonucunda 3 kişi yaralandı. 

YAŞAM 14.08.2021, 14:15 15.08.2021, 12:47
Sevgilisiyle karşılaştığı gazinoyu pompalıyla taradı: Yaşananlar kameraya yansıdı

9 Ağustos’ta Denizli’de, 7 arkadaşı ile bir gazinoya giden Muhammed M. kız arkadaşı Rümeysa Ö’yü görünce büyük bir şok yaşadı.

Silahlı çatışma yaşandı

Rümeysa Ö’nün gazinoda çalıştığını fark eden Muhammed M., kız arkadaşını zorla mekandan çıkarmak isteyince mekan sahibi ile tartışmaya başladı. Ardından Muhammed M., arkadaşları ile birlikte dışarı çıkıp otomobillerinde bulunan otomatik silahları ve tüfekleri alıp mekana geri döndü. Bu arkadaş grubu tarafından, gazinoya rastgele ateş açılması sonucunda, grup ile mekan sahibi arasında silahlı çatışma yaşandı ve içeride bulunan vatandaşlar kaçışmaya başladı. Muhammed M., arkadaşlarıyla birlikte Rümeysa Ö.’yü de alarak olay yerinden uzaklaştı.

Çatışma sonucunda mekan sahibi ile birlikte mekanda çalışan 2 personel yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken yaralılar, ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürüldü. Jandarma Suç Araştırma Timi, iş yerinde bulunan güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilere yönelik bir çalışma başlattı.

8 şüpheliden 6’sı yakalandı

JASAT ve İlçe Jandarma Komutanlığının ortak düzenlediği operasyonda, olaya karıştığı belirtilen 8 şüpheliden 6’sı yakalandı ve adliyeye sevk edildi.

Herhangi bir suç kaydı bulunmayan Zeki G., Tamer B., Samet Ş. ve Sedat Ö. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 21 yaşındaki Kemal D. ile Muhammed M.’nin sevgilisi Rümeysa Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayın baş şüphelileri oldukları belirtilen Muhammed M. ile Zeyni K’nin yakalanması için polis ekiplerinin çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Şüpheli Muhammed M’nin adam öldürmek cürümleri, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, yaralama ve yağma suçlarından daha önce 5, Zeyni K’nin de bu tarz suçlardan 8 suç kaydının olduğu açıklandı.

Yorumlar (0)