O görüntü yürekleri dağladı!

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından yürekleri dağlayan bir görüntü ortaya çıktı. Arama-kurtarma ekibinden bir personelin enkaz altından oyuncak çıkardığı görüldü. 

YAŞAM 01.11.2020, 14:25 01.11.2020, 14:34
O görüntü yürekleri dağladı!

İzmir'de 30 Ekim Cuma günü 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Söz konusu deprem, en çok Bayraklı ilçesinde hasara neden oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri başta olmak üzere birçok ekip, enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

İzmir'de söz konusu depremin ardından hayatını kaybeden kişi sayısı 50'yi geçti. 100'den fazla kişinin de enkaz altından sağ veya yaralı olarak çıkarıldığı bildirildi. 

Arama-kurtarma ekibinden bir personele ait bir görüntü ise adeta yürek burktu. Enkaz altından oyuncak çıkaran personelin ne yapacağını bilemediği fark edildi. 

Bayraklı ilçesinde Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi, 4 arama-kurtarma ekibi ve 2 kadavra arama köpek timi çalışmalara devam ediyor. Söz konusu çalışmalar sırasında köpekli timlerin, enkaz altındaki vatandaşları canlı olarak çıkarmak için her deliğe baktıkları ve çıkan her sese kulak verdikleri fark ediliyor. 

Yorumlar (0)