Leicester City, Ozan Tufan'ı istiyor!

İngiliz ekibi Leicester City, Fenerbahçe forması giyen Ozan Tufan'ı gözüne kestirdi. 

SPOR 01.11.2020, 14:45
Leicester City, Ozan Tufan'ı istiyor!

Fenerbahçe forması giyen Ozan Tufan'ın performansı her geçen gün biraz daha artıyor. 25 yaşındaki futbolcunun A Milli Takım'daki başarısı da dikkatlerden kaçmıyor.

Orta saha oyuncusunun Fenerbahçe formasına kavuşmasının ardından performansını beklentilerin üstüne çıkardığı biliniyor. İngiliz ekibi Leicester City, Ozan Tufan'ın başarısını fark eden kulüplerden biri oldu. 

Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder gibi önemli futbolculara sahip olan Premier Lig ekibi, 25 yaşındaki oyuncuyu transfer ederek üçüncü Türk futbolcuyu da kadrosuna dâhil etmek istiyor. 

Orta saha oyuncusunun yeni kontratında 20 milyon Euro serbest kalma bedeline sahip olduğu ifade edildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile diğer yöneticilerin, Ozan Tufan'a gelen tekliflerde üst sınırı 20 milyon Euro olarak ortaya koyacakları bildirildi. 

25 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'in 2020-2021 sezonunda sarı-lacivertli forma ile şu ana kadar 6 mücadelede yer aldı. 

Fenerbahçe, Süper Lig'de 14 puan ile ikinci sırada yer alıyor. Sarı-lacivertliler, Süper Lig'in 7'nci haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. 2 Kasım Pazartesi günü oynanacak mücadele, saat 20.00'da başlayacak. 

Yorumlar (0)