MSB: 4 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine karşı hazırlığında bulunan 4 YPG/PKK'lı teröristin etkisiz duruma getirildiğini açıkladı.

YAŞAM 11.12.2022, 16:07 16.12.2022, 12:56
MSB: 4 terörist etkisiz hale getirildi

Güvenlik kuvvetleri tarafından sınır bölgelerinde terörle mücadelesi sürüyor. Terörü ülke gündeminden çıkarmak ve çevre bölgeleri temizlemek üzere operasyonlara hız kesmeden devam ediliyor.

Saldırı hazırlığında olan teröristlere karşılık verildi

Gün geçtikçe sayısı düşen teröristler, sınır bölgelerinde eylem hazırlıklarına devam ediyor. Suriye'nin kuzeyinde bulunan Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerine saldırı hazırlığında bulunanlara karşılık verildi.

Teröristler tarafından saldırı girişimlerini karşılıksız bırakmayan kahraman Mehmetçik, 4 YPG/PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdi.

“Bir darbe daha vuruldu”

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından operasyona dair açıklama yapıldı. MSB açıklamasında şu ifadelerde bulundu: "Mehmetçiklerimizden teröristlere bir darbe daha vuruldu! Suriye’nin kuzeyinde yer alan Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı gerçekleştirme girişiminde olan 4 PKK/YPG’li terörist hain planlarına erişemeden etkisiz duruma getirildi."

Yorumlar (0)