Nelsson: Performansımız hayal kırıklığıydı

Antalya kampında gazetecilerin sorularına yanıt veren Danimarkalı stoper Victor Nelsson, Dünya Kupası'ndaki performanslarından dolayı hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Galatasaray'ın geçen sezona göre daha az gol yediğini kaydeden Nelsson, "Amacımız her maçı kazanarak şampiyon olmak." dedi.

SPOR 11.12.2022, 16:15 12.12.2022, 14:05 Hakan Öksüz
Nelsson: Performansımız hayal kırıklığıydı

Galatasaray'ın Danimarkalı defans oyuncusu Victor Nelsson, takımın Antalya kampına katıldı. Gazetecilere Dünya Kupası hakkındaki görüşlerini açıklayan 24 yaşındaki savunmacı, Danimarka Milli Takımı'nın performansı nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. 

"Fransa maçında iyi oynadım"

Dünya Kupası'nda arzu edilen seviyede bir performans ortaya koyamadıklarını kaydeden Nelsson, bunun sonucunda grupta sonuncu olduklarını ifade etti. Fransa'ya karşı forma giyme şansını elde ettiğini vurgulayan Nelsson, "Bence iyi bir performans gösterdim ancak grupta sonuncu olduk. Bu sonuç bizim hayal kırıklığı oldu." dedi.

"Daha az gol yiyoruz"

Galatasaray'ın geçen sezonki durumuyla bu sezon geldiği noktayı kıyaslayan Danimarkalı stoper, "Önceki sezona göre kalemizde çok daha az gol görüyoruz. Bunun takımla ilgili bir durum olduğunu söyleyebilirim, yani takım olarak daha iyi savunma yapmayı öğrendik. İyi oyuncular transfer ettik, kadromuzda zaten çok iyi isimler vardı. Kaleci Muslera ile 6 numara pozisyonunda oynayan Torreira gibi oyuncular da savunma dörtlüsüne çok yardım ediyor." ifadelerini kullandı.

"Emin ve Metehan çok yetenekli"

İsminin bazı Avrupa takımlarıyla anıldığını ancak Galatasaray'daki performansından başka bir şeye odaklanmadığını kaydeden Nelsson, "Bu sezon hedefimiz şampiyonluk. Takımda çok iyi genç yetenekler var. Emin ve Metehan'ı sayabilirim. Sürekli bir şeyler soruyorlar, bilgi edinmek için. Kendilerini sürekli geliştirmeye çalışıyorlar." dedi.

Icardi sorusuna yanıt verdi

Şampiyonluk yarışındaki rakipleriyle ilgili görüşleri de sorulan Danimarkalı defans oyuncusu, "Sadece kendi performansımıza odaklanmış durumdayız. Rakiplerimizin ne yaptığıyla fazla ilgilenmiyoruz. Amacımız her maçı kazanmak. Icardi ile ilgili şeyler de soruluyor bazen. Çok kaliteli bir oyuncu. Hem taraftarlar hem de takımdaki diğer futbolcular, Icardi'nin kadromuzda olmasından dolayı mutlu." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)