Kocası yüzünden ifadesi böyle alındı!

Kocasının darp etmesi sonucu yatağa bağımlı duruma düşen genç kadının ifadesi evde alındı.

YAŞAM 07.02.2020, 11:38 07.02.2020, 12:36
Kocası yüzünden ifadesi böyle alındı!

Kocaeli ilinin Gebze ilçesinde kocasından gördüğü şiddet yüzünden yatağa bağımlı duruma düşen genç kadının ifadesi babaevinde, hasta yatağında alındı.

Edinilen bilgilere göre, Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddet Bürosunda görevli cumhuriyet savcısı, doktor, psikolog ve avukattan oluşan komisyon, darp sonucu yatağa bağımlı olan ve ifade vermeye gelemeyen iki çocuk annesi 24 yaşındaki Kibariye S'nin kaldığı babaevine gitti.

Cumhuriyet savcısı, doktor tarafından muayenesi yapılan kadının ifadesini avukat ve psikolog huzurunda aldı.

24 yaşındaki Kibariye S, cumhuriyet savcısına verdiği ifadede, kocası Selim S'nin kendisine şiddet uyguladığını anlattı ve kavga sırasında evden kaçarak kayınvalidesinin evine gidip durumu anlattığını söyledi.

Kayınvalidesinin durumu öğrenince kocasına tepki gösterdiğini ifade eden Kibariye S, kayınvalidesinden tepki gören kocasının çok sinirlendiğini ve eve alkollü gelerek kendisini darp ettiğini kaydetti. Kibariye S., "Benim ağzımdan ve burnumdan kan geliyordu, benimle ilgilenmedi, sonra da bayılmışım." beyanında bulundu.

Kibariye S'nin ağabeyi Burhan Gezgin de eniştesinin kardeşine daha önce de şiddet uyguladığını belirterek, cezaevindeki eniştesinin hak ettiği cezayı çekmesini istediğini ifade etti.

Olay

Gebze ilçesinde karısı Kibariye S'yi darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan Selim S, savcılık sorgusunun ardından salıverilmiş, 30 Ocak'ta Kibariye S.'nin şikayetçi olması sebebiyle çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanmıştı.

Kocası Selim S.'nin uyguladığı şiddet yüzünden ağır yaralanan Kibariye S, Gebze Fatih Devlet Hastanesinde 24 gün yoğun bakımda tedavi görmüş, hayati tehlikeyi atlattıktan sonra hastanede bir süre daha kaldıktan sonra taburcu edilmişti.

Yorumlar (0)