Hatay'da 9 katlı bina yıkıldı, ev sahipleri izledi

6 Şubat'ta yaşanan depremden en çok zararı gören illerden biri de Hatay oldu. Depremde ağır hasar gören binaların kontrollü yıkımı sürüyor. Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde yer alan Uğur Mumcu Caddesi'ndeki 9 katlı bina kontrollü şekilde yıkıldı. Yıkım çalışmalarını ev sahipleri de takip etti.

YAŞAM 22.07.2023, 17:22 24.07.2023, 09:13 Hakan Öksüz
Hatay'da 9 katlı bina yıkıldı, ev sahipleri izledi

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen ve 50 binden fazla kişinin ölümüne yol açan depremlerde hasar alan binaların kontrollü yıkımı devam ediyor. Reyhanlı, Kırıkhan, İskenderun, Altınözü, Payas, Samandağ, Defne ve Antakya'daki kontrollü yıkım, objektiflere yansıdı.

Uğur Mumcu Caddesi'ndeki 9 katlı bina yıkıldı

Antakya ilçesinde yer alan Uğur Mumcu Caddesi'nde bulunan ağır hasarlı 9 katlı bina, kontrollü şekilde yıkıldı. Binanın çevresinde önce güvenlik önlemi alındı. Binanın kolonları, iş makineleri ile kırıldı. Ardından kontrollü yıkım gerçekleştirildi.

Molozlar, enkaz döküm bölgelerine taşındı

Depremde ağır hasar alan binanın kontrollü yıkım anı, kameralar tarafından kaydedildi. Binanın enkazından alınan molozlar, kamyonlara yüklendi ve enkaz döküm bölgelerine götürüldü. Bazı ev sahipleri, yıkım çalışmalarını yerinden izledi.

Yorumlar (0)