Güngören’de freni boşalan kamyon, 8 araca zarar verdi 

Yokuş aşağı seyreden bir kamyonun freni boşaldı. Önündeki 8 araca zarar verdikten sonra ancak durabilen kamyonun şoförü, çarptığı araçların sahipleri tarafından tüplü saldırıya uğradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kavgayı ayırmakta güçlük çekti. 

YAŞAM 27.09.2021, 10:40 27.09.2021, 17:55
Güngören’de freni boşalan kamyon, 8 araca zarar verdi 

Dün gece saatlerinde İstanbul Güngören Akıncılar’da yaşanan olaya göre Alper Karanfil isimli şoförün kontrolünde olan 33 CHF 99 plakalı kuru bakliyat yüklü kamyon yokuş aşağı seyir halinde iken fren boşaldı. İçinde bir şoför ve bir yolcu olan kamyon, yol üzerindeki başka bir kamyona ve park halindeki bir otomobile çarparak durabildi. Kaza sırasında 8 araç zarar gördü.  



Domino etkili kaza  

Kamyonun çarptığı bir araç domino taşı görevi üstlenerek diğer araçlara çarptı. Bu şekilde 8 araç zarar gördü. Kamyon şoförü Karanfil, “Aracın freni boşaldı. Rampanın başında inşaata girmek istedim ama olmadı. Sonuç bu. Fren çalışmadığı için inşaat sahasına girmeye çalıştım. Direğe de vurdum, lambayı kırdım. Ben kendimi aşağıya attım bana bir şey olmadı ama 8 araç hasar aldı.” ifadelerini kullandı. 



Kamyon şoförünün arkadaşı Emrullah Maytalman ise kaza sonrasında araç sahiplerinin olay yerine geldiğini ve kamyondaki piknik tüpünü alarak şoför Alper Karanfil’e saldırdıklarını belirtti. Hasar alan araçlar, olay yerinden çekilirken kaza hakkında soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar (0)