Ankara'da inşaatta facia: İş yeri yetkilisi ile 7 kişi gözaltında!

Ankara Etimesgut'taki bir inşaatta vinç halatı koptu, üzerine tahtaların devrildiği baba ile oğlu hayatını kaybetti. Olaya ilişkin soruşturmada iş yeri yetkilisi ile 7 kişiyi gözaltına alındı.

YAŞAM 20.05.2024, 17:53 21.05.2024, 18:18 Hakan Öksüz
Ankara'da inşaatta facia: İş yeri yetkilisi ile 7 kişi gözaltında!

Ankara'da bugün saat 08.00 sıralarında korkunç bir olay meydana geldi. Etimesgut ilçesine bağlı Bahçekapı Mahallesi'nde yaşanan kaza, baba ile oğlunu hayattan kopardı.

Vinç halatının kopması, faciaya neden oldu

Korkunç kaza, mahalledeki 2515. Cadde'de yer alan Forces Grup'a ait inşaatta gerçekleşti. Alınan bilgilere göre vinç halatı koptu, inşaat işçisi baba Sıddık Küçükşahin (50) ile 24 yaşındaki oğlu Vefa Küçük Şahin’in üzerine tahtalar düştü.

Baba ile oğlu, kaza yerinde can verdi

Vinç halatının kopması nedeniyle gerçekleşen kazanın ihbarının ardından sağlık ve polis ekipleri, böyleye yönlendirildi. Baba Sıddık Küçükşahin ve oğlu Vefa Küçük Şahin’in korkunç kazada can verdiği tespit edildi.

İş yeri yetkilisi ile 7 kişi gözaltına alındı

Hayatlarını kaybeden baba ile oğlunun cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Polis ekipleri, olaya ilişkin inceleme kapsamında iş yeri yetkilisi ile 7 kişiyi gözaltına aldı. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)