Diyarbakır’da ekmek almaya giden genç kız kıyafetinden dolayı saldırıya uğradı

Diyarbakır’da ekmek almak için evinden çıkan genç bir kız iddiaya göre kıyafetinden dolayı bir şahıs tarafından darba uğradı. Dişi kırılan ev bileği yerinden çıkan talihsiz kız, korkudan eve gidemez duruma geldi.

YAŞAM 01.06.2021, 11:19 02.06.2021, 09:10
Diyarbakır’da ekmek almaya giden genç kız kıyafetinden dolayı saldırıya uğradı

Diyarbakır Bağlar’da geçtiğimiz hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması saatlerinde iddialara göre 21 yaşındaki Kübra E. ekmek almak amacıyla indiği marketten eve döndüğü sırada bir kişinin saldırısıyla karşılaştı.

Kübra E. giydiği kıyafetten dolayı dayak yediğini savundu. Genç kızın bileği yerinden çıktı ve dişi kırıldı. Kübra E., olay anında neye uğradığını şaşırdı, saldırgan ise elini kollunu sallayarak olay yerinden uzaklaştı.

"Darba uğrarken hiç kimse yardım etmedi"

Kübra E., başından geçen olayı aktararak bu tür insanların sokaklarda gezmemesi gerektiğini ve potansiyel katil olduklarını ifade etti.

Kübra E., konuşmasında yaşanan olayı şöyle aktardı:

“Ekmek almaya gittim, dönüp eve giderken, sakallı, sarıklı, siyah gömlek ve şalvarı bulunan bir adam telefonumla oynarken bana yumruk attı. Kulağım çınladı o an kafamı kaldırıp adama baktım, hayal mi gerçek mi diye çözemiyordum. Adam saçıma yapıştığında kendime gelip kendimi korumaya çalıştım, birileri kurtarır diye bekliyorum hiç kimse kurtarmadı. En sonunda dayanamadım çevreme bağırdım alsanıza şu adamı diye, öyle çekip aldılar adamı. Adam hala gitmedi köşede duruyordu, polisi arayın dedim ama kimse aramadı, ben de kendim aramaya çalıştım elim titriyordu bulamıyordum nasıl arayacağımı. Bir şekilde polisi aradım adam o sırada kaçtı, ara sokağa girip peşinden gittim ancak telefonla görüntüsünü çekmeye çalışırken bir anda kayboldu.

“Potansiyel katiller”

Çevredekiler gelip bana yardım ederek su verdiler. Ambulans da hastaneye götürdü. Darp raporu alıp şikayetçi oldum. Nasıl bu insanlar bu kadar rahat olabiliyorlar. Sokakta rahat yürüyemeyecek miyiz, öncesinde başıma böyle bir olayın geleceğini hiç düşünmemiştim ve aklımın ucundan da geçmiyordu. Bu insan nasıl bana vurduktan sonra elini kolunu sallayarak dışarıda dolaşabiliyor. O gün eşofman giymiştim, ekmek almaya inmiştim, iki dakika içerisinde neler geldi başıma. Böyle insanların sokakta gezmemeleri lazım. Potansiyel katiller bunlar. Bugün eve nasıl gideceğim onu düşünüyorum. Korkuyorum.” dedi.

Yorumlar (0)