Bayramda torunun torununu gördü!

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Kurban Bayramı ziyaretinde beş neslin bir araya gelmesiyle 82 yaşındaki Semahat Ayaz, torunun torunu gördü.

YAŞAM 14.08.2019, 18:56
Bayramda torunun torununu gördü!

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Kurban Bayramı ziyaretinde beş nesil bir araya geldi. 82 yaşındaki büyük anne Semahat Ayaz, torunun torunu görmenin mutluluğunu yaşıyor.

82 yaşındaki büyük anne Semahat Ayaz'ı bayramda yalnız bırakmak istemeyen 62 yaşındaki kızı Nuriye Boylu, Boylu'nun 47 yaşındaki kızı Kadriye Toprak, Toprak'ın kızı Dilara Özkul ve 5 aylık oğlu Ömer Alp Özkul, Ayaz'ın Saray Mahallesi'ndeki evinde buluştu. 

Torunun torununu bayramda görmenin mutluluğunu yaşayan büyük anne Semahat Ayaz, 5 aylık Ömer Alp Özkul'u kucağına alarak sevdi.

Büyük annenin evinde buluşan beş nesil, birbirleriyle sohbet ederek hasret giderdi ve bayram tatlısı yedi.

"Büyük annem torununun torununu gördü"

En küçük nesli dünyaya getiren genç anne Dilara Özkul, çocuğu Ömer Alp doğduktan sonra büyük anneannelerini ziyaret etmeyi çok istediğini, bu buluşma ile torununun torununun bir araya geleceğini söyledi.

Buluşmayı özel olarak ayarladığını, annesini ve anneannesini de alarak büyük annelerini ziyaret ettiklerini aktaran genç anne Dilara Özkul, "Büyükannem torununun torununu görmüş oldu, onları bir araya getirmek çok güzel bir duydu." ifadelerini kullandı.

Genç anne Dilara Özkul, bayram coşkusunu beş nesil yaşadıklarını belirterek, "Büyük anneannemiz çok mutlu oldu. Büyüklerimizi bayramda yalnız bırakmadık. Geleneklerimizi yaşattık, çok mutluyuz, çok güzel bir bayram geçirdik." dedi.

Genç anne Dilara Özkul'un annesi Kadriye Toprak da fırsat buldukça aile bireyleriyle bir araya geldikleri fakat bu yıl diğerlerinden farklı olarak anneannesini yeni doğan torunu ile tanıştırdıklarını, bu vesile ile bir kadının torununun torununu görmüş olduğunu anlattı.

Kızı Dilara'nın beş nesli bir araya getirerek kendilerine iki bayramı bir arada yaşattığını ifade eden Kadriye Toprak, "Sevinçliyiz hep beraber güzel bir bayram geçirdik." diye konuştu.

"Torunumun torununu görmek nasip oldu"

1953 senesinde görücü usulüyle evlenen büyük anne Semahat Ayaz ise bayramda torunun torununu gördüğü için mutlu olduğunu ve Allah'a şükrettiğini aktararak şöyle konuştu:

"Dört çocuğumdan 12 torunum var. Onların da torunları var artık. Çok sevinçliyim, yavrularım bayramda çok şükür geldiler, beni yalnız bırakmadılar. Torunumun torununu görmek de çok güzel bir duygu. Allah bana uzun bir ömür vermiş, torunumun torununu da gördük çok şükür."

Yorumlar (0)