Trabzonspor taraftarı akın etti, biletler 4 dakikada tükendi!

Süper Lig lideri Trabzonspor, cumartesi günü kendi sahasında yapacağı Antalyaspor maçına şampiyonluk için çıkacak. Şampiyonluk maçının biletleri, satışa çıktıktan sonra yalnızca 4 dakika içinde tükendi. Bilet gişesi önünde uzun kuyruklar oluştu.

SPOR 25.04.2022, 18:18 Hakan Öksüz
Trabzonspor taraftarı akın etti, biletler 4 dakikada tükendi!

Süper Lig'in 34'üncü haftasında deplasmanda Adana Demirspor'u 3-1 mağlup eden lider Trabzonspor, puanını 76'ya yükseltti. Ligin bitimnie 4 maç kala en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 11'e yükselten bordo mavililer, şampiyonluk için gün saymaya başladı.

Trabzonspor, kalan 4 maçta en az 1 puan alması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek.

Trabzon'a uçak ve otobüs bileti kalmadı

Ligde cumartesi günü sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor, karşılaşmadan en az 1 puan çıkararak şampiyon olmak istiyor. Seneler sonra şampiyonluğunu ilan edecek olan Trabzonspor'u görmek ve şehirdeki kutlamalara katılmak isteyen binlerce kişi, otobüs ve uçak biletlerine akın etti. Uçak ve otobüs firmaları, Trabzon için ek seferler koymak zorunda kaldı.

Bilet satış gişesinde izdiham vardı

Cumartesi günü yapılacak Antalyaspor maçı biletlerine taraftarın gösterdiği ilgi şaşırttı. Biletler, satışa çıktıktan sonra yalnızca 4 dakika içinde tükendi. Bilet almak için Trabzon Meydan Parkı'ndaki gişeye akın eden tarafarlar, uzun kuyruklar oluşturdu. 

Maç için satışa çıkan bilet sayısının misafir tribünü dahil 12 bin 824 adet olduğu kaydedildi. Stadyumun 40 bin 782 kişilik olduğu, 27 bin 958 adet biletin kombine olarak daha önceden satıldığı belirtildi. 

"Sakatlanabilirdim ancak Trabzonspor için değer"

Antalyaspor maçını tribünden seyretmek için gişeye giden ve engelli bileti aldığını söyleyen Soner Atmaca, "Bilet kalmadı. Engelimden dolayı engelli bileti aldım. Engelli biletlerini gişeden almak zorundasınız. Gişenin önünde yoğun bir kalabalık vardı. Sakatlanabilirdim ancak Trabzonspor için değer." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)