Adana Demirspor'dan Yaşar Kemal Uğurlu açıklaması! “Geçmiş olsun” 

Adana Demirspor-Trabzonspor maçında görev alan ve maç saatinde oğlunun ameliyata alındığı öğrenilen hakem Yaşar Kemal Uğurlu için geçmiş olsun mesajları paylaşılmaya devam ediyor.

SPOR 25.04.2022, 15:33 26.04.2022, 08:59
Adana Demirspor'dan Yaşar Kemal Uğurlu açıklaması! “Geçmiş olsun” 

Hakem Uğurlu’nun oğlunun maç esnasında ameliyata girmek üzere hastaneye kaldırıldığını büyük bir üzüntü ile sonradan öğrendiklerini açıklayan Adana Demirspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Yaşar Kemal Uğurlu’ya geçmiş olsun dileklerini iletti. 

“Bir baba olarak çocuğunu her saniye düşünmesinin ve odaklanma problemi yaşamasının son derece normal olduğu konusunda hemfikiriz”

Yaşar Kemal Uğurlu’nun oğlu, maç saatinde hastaneye kaldırılarak ameliyata alınmıştı. Adana Demirspor Kulübü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Futbolun yalnızca sonuç odaklı bir spor olmadığı ve maçımızda görevlendirilen hakemimizin o an yaşadığı psikolojik koşulların kendisini negatif yönde etkilediği, bir baba olarak çocuğunu her saniye düşünmesinin ve odaklanma problemi yaşamasının son derece normal olduğu konusunda hemfikiriz. Adana Demirspor Kulübü olarak, değerli hakemimizin hem kendisine hem ailesine hem de genç evladımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bir an önce kendisinden güzel haberleri almak için sabırsızlanıyoruz” ifadeleri kullandı. 

Yorumlar (0)