Ancelotti'den Arda Güler itirafı

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Real Sociedad maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Arda Güler hakkında gelen soruyu yanıtladı. Arda Güler'in son durumu nasıl, süre alabilecek mi? İşte İtalyan çalıştırıcının cevabı...

SPOR 25.04.2024, 16:15 25.04.2024, 16:26 Hakan Öksüz
Ancelotti'den Arda Güler itirafı

Arda Güler'in sezon başında büyük umutlarla gittiği ancak süre almakta zorlandığı Real Madrid, La Liga'da şampiyonluğa koşuyor. Ligin 33. hafta maçında bu akşam saat 22.00'de Real Sociedad deplasmanına çıkacak Real Madrid, galibiyete odaklandı.

Karşılaşma öncesi basın toplantısı yapan teknik direktör Carlo Ancelotti, son zamanlarda yoğun bir maç takviminden geçtiklerini kaydetti. 19 yaşındaki Arda Güler'in yeteri kadar süre alamaması hakkında gelen soruyu da yanıtlayan Ancelotti, bu yoruma hak verdiğini söyledi.

"Hak ettiği dakikaları bulamadı ama..."

İtalyan çalıştırıcı, "Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde pek çok üst düzey maç oynadık. Takvim sıkışıktı. Arda aslında son derece iyi durumda. Bir süredir maçlara çıkmaya hazır ancak şimdiye kadar fazla şansı olmadı. Takım iyi oynarken değişiklik yapmak zor oluyor. Hak ettiği dakikaları bulamadığını söylemeliyim. Buna rağmen tavrı ve çalışkanlığı, her an formasına kavuşabileceğini gösteriyor." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)