Arda Güler'in boğa modu açıldı: Yeni görüntüsü gündem oldu

Real Madrid ile olan birlikteliğinde fiziksel gücünü artırmayı sürdüren yıldız oyuncu Arda Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Yıldız oyuncunun değişimi dakikalar içinde binlerce beğeni aldı.

SPOR 03.04.2024, 14:31 Şeyda Gül
Arda Güler'in boğa modu açıldı: Yeni görüntüsü gündem oldu

Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler, sosyal medya platformu Instagram üzerinden paylaşım yaptı. 'İzin günü yok' notuyla spor salonunda çalışırken çekilmiş iki fotoğrafını paylaşan yıldız oyuncunun değişimi gözlerden kaçmadı. Arda Güler, Athletic Bilbao galibiyetinin ardından teknik direktör Carlo Ancelotti takıma 2 gün izin vermesine rağmen çalışmalarına devam etmesinin meyvelerini topluyor. Çalışmalarına hız kesmeden sürdüren yıldız oyuncu, fiziksel gücünü arttırıyor.

Boğa modu

İspanya basınında yer alan haberlerde, 19 yaşındaki Arda Güler'in yeni görüntüsüne yer verildi. Real Madrid'e geldiğinden beri performansını arttırmak için ilk olarak fiziksel çalışmalara ağırlık verdiği bilgisine yer verilen haberde, yıldız oyuncunun "Boğa modunda" çalıştığı vurgulandı. Arda Güler'in birçok futbol meziyeti olmasına rağmen, yaşı ve yapısı nedeniyle daha rekabetçi olabilmesi için daha çok çalışması gerektiği belirtilen haberde, sahip olduğu tüm yeteneklerinden en iyi şekilde yararlanabilmesi için fiziğinde de bir değişiklik yapması gerektiği ifade edildi. Rodrygo ya da Brahim gibi diğer oyuncularda olduğu gibi fiziğini güçlendirme planının Real Madrid ile olan birlikteliğinin bir parçası olduğu belirtilen haberde, her ikisinin de Güler'in geçirmekte olduğu fiziksel gelişim sürecinden geçtiği aktarıldı.

Dönüşümde 'Pıntus' etkisi

Arda Güler’in 175 cm boya ve 75 kilogram ağırlığında olduğu biliniyor. Yıldız isim, profesyonel futbolun en üst seviyesindeki tüm iş yüküne ve taleplere dayanmasını sağlayacak kas kütlesini kazanmak için özel bir plan izlemesiyle taktir topluyor.

Marca'da yer alan haberde ise Real Madrid'in kondisyon antrenörü Antonio Pintus, Arda'nın fiziksel çalışmalarında tek sorumlu olduğu bilgisine yer verildi.

Çalışmalarının karşılığını aldı

Şahsı sosyal medya hesabından paylaşım yapan Arda Güler’in fotoğrafları ile çalışmalarının karşılığını aldığı görüldü. Genç yıldızın fiziksel gücünü daha fazla arttırmak için spor salonunda geçirdiği saatler şimdiden meyvelerini vermeye başladı.

Yorumlar (0)