Galatasaray dördüncü maçı da kazanamadı

Galatasaray, hazırlık karşılaşmasında kozlarını paylaştığı Serie A (İtalya 1'inci Futbol Ligi) ekiplerinden Lazio'ya 2-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılılar, dördüncü hazırlık mücadelesini de kazanamadı.

SPOR 13.12.2022, 20:24
Galatasaray dördüncü maçı da kazanamadı

2022 FIFA Dünya Kupası sebebiyle liglere verilen arada Antalya'da kamp yapan iki takım, Manavgat ilçesindeki Emirhan Spor Kompleksi'nde karşılaştı.

Sarı-kırmızılılar, maça Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Juan Mata, Yusuf Demir, Fredrik Midtsjö, Metehan Baltacı, Patrick van Aanholt, Abdülkerim Bardakcı, Emin Bayram, Sacha Boey ve Okan Kocuk 11'iyle çıktı.

Teknik patron Okan Buruk, ikinci devrede Ali Turap Bülbül, Emirhan Kayar, Ali Yeşilyurt, Baran Demiroğlu, Beknaz Almazbekov, Caner Doğan, Leo Dubois, Efe Akman, Kazımcan Karataş ve Dries Mertens'e şans verdi. 



Lazio geriden geldi

Karşılaşmanın 4'üncü dakikasında Mata'nın ara pasına doğru hareketlenerek ceza alanına giren Barış Alper, sarı-kırmızılıları öne geçirdi: 1-0 

Lazio, 11'inci dakikada Pelipe Anderson'un golüyle skora dengeyi getirdi: 1-1 

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun 33'üncü dakikadaki şutu direkten oyun alanına dönerken, iki takım da kalan dakikalarda gol bulamadı ve soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gidildi.

Lazio, Luis Alberto'nun 17'nci saniyedeki golüyle öne geçti: 1-1

Müsabaka 2-1'lik skorla Lazio'nun üstünlüğüyle tamamlandı.



Dördüncü hazırlık mücadelesini de kazanamadı

Sarı-kırmızılılar, 2022 Dünya Kupası arasında çıktığı dördüncü hazırlık karşılaşmasında da galip gelemedi.

İlk iki hazırlık mücadelesini megakent İstanbul'da oynayan sarı-kırmızılılar, Antalya kampında ise ikinci maçına çıktı.

İstanbul'da İspanyol ekiplerinden Villarreal'e 4-3, Rayo Vallecano'ya ise 1-0 mağlup olan Galatasaray, Antalya'daki ilk hazırlık mücadelesinde Adana Demirspor ile 2-2'lik skorla berabere kaldı.

Sarı-kırmızılılar, Antalya'daki ikinci, genelde ise dördüncü hazırlık karşılaşmasını İtalya'nın köklü takımlarından Lazio ile oynadı. Okan Buruk'un oyuncuları Lazio maçını da 2-1'lik skorla kaybetti.

Yorumlar (0)