Fernando: "Maç maç düşünüyoruz"

Şampiyonluk yarışının iddialı takımlarından Demir Grup Sivasspor'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando Andrade, takımının şampiyonluk iddasının olduğunu , maç maç önlerine baktıklarını ifade etti.

SPOR 04.03.2020, 12:50 04.03.2020, 13:17
Fernando: "Maç maç düşünüyoruz"

"Evet, şampiyonluk iddiamız tabii ki var ama şu anda biz maç maç düşünmeyi tercih ediyoruz"

Brezilyalı futbolcu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, güzel bir haftaya başladıklarını ve Galatasaray maçına hazırlandıklarını söyledi. 

Karşılaşmanın önemine vurgu yapan Fernando, "Bu maçın öneminin farkındayız, galip gelmemiz durumunda birinci sıraya yükselme ihtimalimiz var." dedi. 

Şampiyonluk şanslarının sorulması üzerine Fernando, "Şu an şampiyonluktan bahsetmenin haddini aşan iddialı bir duruş olduğunu düşünüyorum. Evet, şampiyonluk iddiamız tabii ki var ama şu anda biz maç maç düşünmeyi tercih ediyoruz. Maçtan maça her engeli aştıkça daha iyi yerlere gelebiliriz. O yüzden bu şekilde devam etmekte fayda var." diye konuştu. 

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 8 Mart Pazar günü sahasında Galatasaray ile karşılacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Kulüp tesislerinde gerçekleşen antrenmanda Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde, yapılan koşunun ardından gruplar halinde pas ve top kapma çalışması yapan yiğidolar, çift kale maçla antremanı tamamladı.

Antrenmana tedavisi süren Erdoğan Yeşilyurt ve Uğur Çiftçi, dinlendirilen Samba Camara ve ameliyat olan Ali Şaşal Vural katılmadı.

Özel bir okulun öğrencileri de antremanı izleyerek, kırmızı-beyazlı ekibe destek verdi.
 

Yorumlar (0)