Falcao hasreti sona eriyor!

Galatasaray'a transfer olduğu andan itibaren Radamel Falcao, sakatlıklar ile boğuşmaya devam etti. Fatih Terim'in gerçekleştirdiği görüşmeler neticesinde yıldız oyuncunun Trabzonspor maçında forma giymesi bekleniyor.

SPOR 03.11.2019, 11:35 03.11.2019, 11:38
Falcao hasreti sona eriyor!

Radamel Falcao, Gaziantep maçında da yer almayacak. Kolombiyalı oyuncunun millî maçın adından oynanacak olan Başakşehir ya da en geç Trabzonspor karşılaşmasında kadroda yer alacağı öne sürülüyor.

Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 2-0 yenilgiye uğratarak Beşiktaş derbisinde yaşadıkları yenilginin yaralarını saran Galatasaray'da yüzler gülerken tüm gözler Falcao'ya çevrildi. En son Fenerbahçe karşılaşmasında oynayan ve sonrasında 4 haftadır forma giyemeyen yıldız oyuncunun bu hafta oynanacak olan Gaziantep FK karşılaşmasında da kadroda yer almayacağı tahmin ediliyor.

falcao ile ilgili görsel sonucu

Teknik Direktör Fatih Terim'in Falcao'nun sakatlığı hakkında kulüp doktoruyla detaylı bir görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi. Falcao'nun millî karşılaşmanın ardından oynanacak olan Başakşehir maçına yetiştirilmeye çalışıldığı ancak en kötü olasılıkla Trabzonspor maçında forma giyeceği iddia edildi.
 

Yorumlar (0)