Ersun Yanal: Rekorları alt üst edebiliriz

Fenerbahçe'nin hocası Ersun Yanal, futbolcularından rakiplerinin ligdeki durumunu dikkate almamaları talebinde bulundu.

SPOR 03.11.2019, 14:25 03.11.2019, 14:28
Ersun Yanal: Rekorları alt üst edebiliriz

Millî araya liderlik koltuğunda girmek isteyen Fenerbahçe'de tüm gözler Kayserispor karşılaşmasına çevrildi. İki maçlık galibiyet serisini artırmak isteyen sarı-lacivertli takımda teknik direktör Ersun Yanal, futbolcularına "Üstüne koyarak devam etmek zorundayız" diyerek Konya karşılaşmasındaki performanstan aşağısını kabul etmeyeceğini ifade etti.

Kayserispor'un içinde bulunduğu sıkıntıların rehavete yol açmasından endişe eden Yanal, "Rakibin ligdeki durumuna aldanmayın. Sizden her zaman aynı disiplini ve özveriyi bekliyorum" dedi.

İyi bir ritim yakaladıklarının altını çizen Yanal, "Bireysel hatalardan yediğimiz golleri bir kenara koyarsak güzel bir tempomuz var. Her maç daha iyi oluyoruz" sözleriyle moral verdiği takımından, son pas ve son vuruşlarda biraz daha dikkatli olmalarını talep etti.

Tecrübeli teknik adam, "Bulduğumuz pozisyonlara oranla gol yüzdemiz çok daha fazla olmalı" diyen Yanal, "Bu takımın çok daha yüksek bir potansiyeli var. Biraz daha çabayla rekorları alt üst edebiliriz" ifadelerine yer verdi.
 

Yorumlar (0)