Emre Belözoğlu: Futbola devam edebilirim!

Emre Belözoğlu, ailesinin futbola devam etmesi için baskı yaptığını ve küçük de olsa böyle bir olasılığın mevcut olduğunu ifade etti. 

SPOR 27.07.2020, 11:33
Emre Belözoğlu: Futbola devam edebilirim!

Fenerbahçe'de top koşturan Emre Belözoğlu, Çaykurrizespor mücadelesinde son defa yeşil sahaya çıkmış, futbol kariyerine son verdiğini duyurmuştu. 

Fakat Emre Belözoğlu, ailesinden futbolu bırakmaması için baskı gördüğünü kaydederek, bir sene daha yeşil sahalara çıkabileceğini ifade etti. 

Tecrübeli futbolcu, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, aslında kararını verdiğini ancak ailesinin futbola devam etmesi için kendisine baskı uyguladığını söyledi.

39 yaşındaki futbolcu, az da olsa futbola devam etme ihtimalinin olduğunu ve her şeyin bir-iki gün içerisinde kesinleşeceğini kaydetti. 

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşmede bulunacağı öğrenildi.

Tecrübeli futbolcunun, 2020-2021 sezonunda hem sportif direktör hem de futbolcu olarak sarı-lacivertlilerde yer alabileceği belirtiliyor. 

Diğer yandan, Rıdvan Dilmen, Emre Belözoğlu'nun Çaykurrizespor mücadelesinde penaltı yaptırdığını, gol attığını ve alkışlarla yeşil sahalara veda ettiğini belirterek, 39 yaşındaki futbolcunun bu koşullar altında gelecek sezon da futbolcu olarak kariyerini sürdüreceğini düşündüğünü ifade etmişti. 

Yorumlar (0)