Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan iddialarına tepki gösterdi. 

SİYASET 25.05.2022, 14:27 26.05.2022, 11:17
Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’den kaçacağını iddia etmişti. Bu tarz bir söylemin kabul edilemez olduğunu dile getiren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sarf edilen o çirkin sözler, söyleyen şahısların alnına iftira lekesi olarak yapışmıştır. Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanımızın Türkiye’den kaçacağını dile getirmesi, karanlık kesimlerin propagandasıdır” şeklinde konuştu. 

“Kimlerin bu tarz söylemleri ürettiği apaçık ortadadır”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu zamana kadar pek çok zorlukla mücadele ettiğini ve hepsinin altından kalkmayı bildiğini dile getiren Çelik, “Cumhurbaşkanımız, bugüne kadar birçok kez suikast girişimine karşı durdu. Ülkemize yönelik hizmet sevdasını, adeta bir kader gibi benimsediğini defalarca kez tüm Türkiye’ye gösterdi. Herkes Türkiye’nin etrafında olup bitenlere dikkatli bir şekilde bakmalı. Türkiye’nin bu gelişmelere karşı benimsediği politikalara iyice bakmak zorundayız. İşte o zaman Cumhurbaşkanımıza yönelik bu kirli iftiranın, hangi kesimlerin propagandası olduğunu görürüz. Kimlerin bu tarz söylemleri ürettiği apaçık ortadadır. Cumhurbaşkanımızın ülkemize ve milletimize olan sevdası herkes tarafından net bir şekilde bilinmektedir” ifadelerini kullandı. 

“Bu tarz söylemler, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de hezimete uğrayacaktır”

“Bu gerçeği sorgulamak isteyenler, yalnızca kendilerinin bu ülkeye bağlılıklarını sorgulamış olurlar” diyerek sözlerine devam eden AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Halkımız, bu tür iftiraların ve yalan kampanyalarının yalnızca ülkemizi hedef aldığını ve bu amaçla yayıldığının farkındadır. Karanlık kesimlerin senelerdir devam ettirdiği bu tarz söylemler, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de hezimete uğrayacaktır. Bu kesimlerin siyasi aletleri de halkımızdan hak ettiği cevabı mutlaka alacaktır” dedi. 

Yorumlar (0)