Yokuş aşağı kayan kamyon 11 aracı biçti

Esenyurt'ta feci bir kaza meydana geldi. Yokuş aşağı kayan kamyon tam 11 aracı biçip pide dükkanına girdi.

GÜNDEM 23.04.2024, 00:22 23.04.2024, 18:13 Buse Önder
Yokuş aşağı kayan kamyon 11 aracı biçti

Esenyurt'ta meydana gelen trafik kazasında, park halindeki bir kamyonun yokuş aşağı kayarak 11 araca çarptığı ve bir pideci dükkanına girdiği bildirildi. Şans eseri ölen ya da yaralananın olmadığı kaza, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi 1953. Sokak'ta saat 18.40 sıralarında gerçekleşti. Kamyonun sürücüsü Halil İmat, aracını sokak üzerinde park ettikten kısa bir süre sonra aracın yokuş aşağı kaymaya başladığını fark etti.

İmat'ın indiği sırada el freni boşalan kamyon hareket etmeye başladı. Kamyon, seyir halindeki 4 araca ve park halindeki 7 araca çarptıktan sonra pideci dükkanına girdi.

Maddi hasar oluştu

Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, hem araçlarda hem de dükkanın içinde maddi hasar oluştu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın etkisiyle sokakta trafik bir süreliğine kontrollü olarak verildi.

Hasar gören araçlar ve dükkana giren kamyon çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, polis ekipleri de inceleme başlattı. Yaşanan kaza, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına da yansıdı.

‘Daha önce yaşamadım’

Kazayı yaşayan kamyon sürücüsü Halil İmat, "Arabayı park ettim, bir anda el freni boşaldı. Araçta bir arkadaşımın malzemesi vardı. Onu indirirken el freni boşalınca olan oldu. Araç yüklü değildi. Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Bende bir şey yok, ufak tefek sıyrık var" ifadeleriyle kaza sonrası yaşadığı şaşkınlığı dile getirdi.

Yorumlar (0)