Kılıçdaroğlu’nun ‘kaçacaklar’ iddiasına Şentop’tan cevap

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabı üzerinden dile getirdiği iddialara cevap verdi. 

SİYASET 25.05.2022, 12:22 25.05.2022, 14:53
Kılıçdaroğlu’nun ‘kaçacaklar’ iddiasına Şentop’tan cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘kaçmak’ fiili ile en son yan yana getirilebilecek kişi olduğunu dile getiren TBMM Başkanı Şentop, bu tarz açıklamaların kabul edilemez oluğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasete kefenini giyerek başladığını dile getiren Şentop, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun bu tarz söylemler yerine Türk siyasetine katkı sağlayacak başka konular üzerine yoğunlaşması gerektiğini vurguladı. 

Şentop, Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı Twitter üzerinden de bir paylaşım yapan Şentop, “Cumhurbaşkanımız her defasında siyasete kefenini giyerek başladığını belirten ve bunu defalarca ispat eden, devletine ve milletine en kalbi duygularla bağlı olan, ömrünü bu yola adamış bir liderdir. Şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da ‘kaçmak’ fiili en son yan yana getirilecek kişi Sayın Cumhurbaşkanımızdır” ifadelerini kullandı. 



Yorumlar (0)