MHP'den İBB’ye teftiş açıklaması

İsmet Büyükataman, "İçişleri'nin ülkemizin bütünlüğüne kast eden terör örgütleri ile iltisaklı ve irtibatlı bazı şahısların da İBB'de işe girdiğine yönelik şikayetler ve tespitler üzerine geniş kapsamlı bir teftiş başlatması değerli ve yerinde bir karardır." dedi.

SİYASET 28.12.2021, 18:55
MHP'den İBB’ye teftiş açıklaması

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, gerçekleştirdiği yazılı açıklamada, ülkemiz üzerinde oyunlar hazırlayan 'şer cephesi'nin döviz manipülasyonu üzerinden sokakları terörize etmek için 'rezil' bir propaganda yürüttüğünü kaydetti. 

"Bu kadar alçaldılar"

Propagandanın Devlet Bahçeli'nin yaptığı uyarılar ve hükümetin aldığı önlemler sayesinde halk arasında karşılık bulmadığını kaydeden Büyükataman, şöyle konuştu:

"Ülkemizin tökezlemesi için çabalayan şer ittifakı, karanlık mahfillerin felaket senaryolarını dile getirmekten, terör örgütleriyle birliktelik yapmaktan utanç duymayacak kadar alçalmıştır. İçişleri'nin ülkemizin bütünlüğüne kast eden terör örgütleri ile iltisaklı ve irtibatlı bazı şahısların da İBB'de işe girdiğine yönelik şikayetler ve tespitler üzerine geniş kapsamlı bir teftiş başlatması değerli ve yerinde bir karardır. Zillet ittifakının temsilcileri, yancıları ve gizli ortakları; bu teftişin önüne geçmek amacıyla partilerini ve kendilerini siper etmiştir."

"Bu millet bunun için oy kullanmadı"

"Peş peşe açıklama yapan ve an itibarıyla irtibatlarını ve adlarını bilmedikleri şahısları savunmaya çalışan şer ittifakının çekindiği, korktuğu bir şey mi var?" sorusunu soran Büyükataman, şu ifadeleri kullandı:

"İçişleri'nin müfettişlerini hedef alan ve gerçekleştirilecek olan teftişin siyasi olduğunu dile getirenler rezilliklerini ve açıklarını bu şekilde örtemezler. Meseleyi 'milli iradeye müdahale' olarak gösteren İP Başkanı, HDP'li ortaklarına göz kırpmaktadır. Hanımefendiyi bilemiyoruz fakat bu millet terör örgütü üyeleri devlete yuvalansın diye oy kullanmadı."

"Yanılıyorlar..."

Terör örgütlerinin parti, belediye, vakıf ve dernek çatısı altında dokunulmazlık elde edeceğini zanneden herkesin yanıldığını söyleyen Büyükataman, "Birileri bile bile terör örgütlerinin yanında yer alabilir, bu devlet teröriste düzde de dağda da aman vermemekte kararlıdır ve büyük Türk milleti bu karara sonuna dek destek vermektedir." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)