Meral Akşener’den Bakan Koca’nın davetine cevap

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kendisini de aradığını belirterek, parti liderlerinin aşı konusunda topluma ön ayak olması gerektiği düşüncesiyle kendisinin de aşı olduğunu açıkladı.

SİYASET 15.01.2021, 14:54 17.01.2021, 09:19 Hanife
Meral Akşener’den Bakan Koca’nın davetine cevap

Dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ankara Şehir Hastanesi'nde Kovid-19 aşısı olmasının ardından, TBMM'de grubu bulunan siyasi partileri liderlerini arayarak aşı olmaya davet etmişti.

Çağrının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de bugün koronavirüs aşını yaptırdığını açıkladı. Twitter hesabından açıklamada bulunan Akşener, Bakan Koca’nın kendisini de aradığını ve aşı olmaya davet ettiğini söyledi. Parti liderlerinin aşı konusunda topluma ön ayak olması gerektiği belirten Akşener, bu inançla aşı olduğunu ifade etti. Akşener son olarak iktidarı, aşı süreci için yaptıkları önerileri uygulamaya çağırdı.

Bakan Koca'dan teşekkür

Meral Akşener’in açıklamasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan Meral Akşener’e teşekkür etti. Koca, "Sayın Meral Akşener Hanımefendi’ye aşı davetimizi kabul ederek aşı olmaları vesilesi ile çok teşekkür ediyorum.” diyerek salgınla mücadelenin ancak birlikte kazanılabileceğini bir kez daha vurguladı.

Yorumlar (0)