Kılıçdaroğlu’ndan ‘Elazığlı bakan’ vaadi

Elazığ’ın yerel televizyon kanalları olan Kanal Fırat ve Kanal 23’ün ortak yayına konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kabinede Elazığlı bir bakana yer vereceklerini açıkladı. 

SİYASET 20.09.2022, 11:56
Kılıçdaroğlu’ndan ‘Elazığlı bakan’ vaadi

2023 seçimlerine 9 aydan az bir süre kala altılı masanın ortak adayı merakla bekleniyor. Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklanırken, altılı masanın adayı ise belirsizliğini koruyor. 6 muhalefet partisinin ortak adayı konusunda en çok konuşulan isim ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak dikkat çekiyor. Seçimlere az bir süre şehir şehir gezmeye devam eden Kılıçdaroğlu, Elazığ’ın yerel televizyon kanalları olan Kanal Fırat ve Kanal 23’ün ortak yayınına konuk olarak, ‘Elazığlı bakan’ vaadinde bulundu. 

“İktidar olursak Elazığlı bir bakanımız olacak”

İktidar olmaları halinde kabinenin nasıl oluşacağına ilişkin bilgiler veren CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Elazığ şehrimiz, uzun senelerdir AK Parti’ye destek veriyor. Buradan çok ciddi sayılarda milletvekili çıkarıyorlar. Ancak 20 senede 1 tane bile Elazığlı bakan çıkmamış. Peki niye? Allah nasip ederse ve biz iktidar olursak Elazığlı bir bakanımız olacak” şeklinde konuştu. 



Yorumlar (0)