İmamoğlu'ndan o görüşmeye dair açıklama: "Çıkacağımız yolculukta..."

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; eski parti genel başkanları olan Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile yaptığı görüşmeden bahsetti. Konuştukları her şeyi anlatamayacağını söyleyen İmamoğlu, "Görüşme faydalıydı. Çıkacağımız yolculukta bize büyük katkılar sağlayacak." dedi.

SİYASET 02.08.2023, 16:15 Hakan Öksüz
İmamoğlu'ndan o görüşmeye dair açıklama: "Çıkacağımız yolculukta..."

CHP'deki değişim tartışmalarının odağındaki isimlerden olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir'de yapılacak İçerenköy Spor Tesisinin temel atma töreninde basın mensuplarına demeç verdi.

"3 genel başkanımızla sohbet ettik"

Beylikdüzü'nde CHP ile SHP'nin eski genel başkanlarıyla yaptığı görüşmeden bahseden İmamoğlu, "3 genel başkanımız ile Beylikdüzü'nde bir araya geldik. Bana ait bir sergi salonu bulunuyor orada. Salonu birlikte gezdik ve yemek yedik. Güzel bir sohbet oldu." dedi.

"İlerleyen günlerde duyuracağımız kararlara katkı sağlayacak" 

Görüşmede konuşulan her şeyden bahsedemeyeceğini kaydeden İBB Başkanı İmamoğlu, "İlerleyen günlerde duyuracağımız kararlar ve çizeceğimiz bir yol var. Görüşmede ele aldığımız konular değerliydi. Çıkacağımız yolculukta bize büyük katkılar sağlayacak bu görüşme." ifadelerini kullandı.

3 eski genel başkanla görüştü

CHP'nin önemli isimleriyle yaptığı çevrim içi toplantıyla gündeme gelen Ekrem İmamoğlu, dün önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Büyükçekmece Belediyesi'nin organize ettiği etkinliğe katılan İmamoğlu, bir dönem CHP'de genel başkanlık yapan Altan Öymen ve Hikmet Çetin'in yanı sıra eski SHP genel başkanı Murat Karayalçın ile buluştu.

Yorumlar (0)