İmamoğlu, değişim grubuyla bu defa gizlemeden görüştü!

CHP’deki değişim tartışmaların odağında olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanları Hikmet Çetin, Altan Öymen ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile İstanbul Beylikdüzü’nde buluştu. Kulislere yansıyan bilgiler ise İmamoğlu’nun 10 Ağustos tarihinde gerçekleştireceği manifesto öncesi bu isimler ile görüş alışverişi yaptığı yönünde.

SİYASET 01.08.2023, 12:27
İmamoğlu, değişim grubuyla bu defa gizlemeden görüştü!

Seçim yenilgisinin hemen ardından Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik 'değişim' hareketi girişimde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir süre önce CHP yönetiminden isimler ile gerçekleştirdiği 'zoom' toplantısıyla gündeme bomba gibi düşmüştü.

Bu defa alenen görüştü

İmamoğlu, şimdi ise dijital ortamda gizli kapaklı yaptığı zoom toplantısı ile değil, alenen yaptığı görüşme ile gündemde.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanları Hikmet Çetin, Altan Öymen ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile Beylikdüzü’nde buluştu.

Beylikdüzü’ndeki akşam yemeğinde ne konuşuldu?

Kulislere yansıyan bilgilere göre İmamoğlu’nun 10 Ağustos’ta gerçekleştireceği manifesto öncesi bu isimler ile görüş alışverişi yaptığı belirtiliyor.

CHP’ye yakınlığı ile tanınan Gazeteci Barış Yarkadaş, söz konusu görüşmeye ilişkin, "Muhtemelen bu işin teknik direktörlüğünü üstenen Murat Karayalçın, Hikmet Çetin ve Altan Öymen ile 10 Ağustos çıkışı öncesinde bu durumun altyapısını hazırlayıp, fikir alışverişinde bulunuyorlar" şeklinde yorum yaptı.

Önder Sav da değişim grubuna katılabilir!

İmamoğlu'nun bir araya getirdiği bu gruba CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav'ın da dahil olabileceği belirtiyor.

Önder Sav’ın da değişim grubuna hukuk konusunda destek sağladığı iddia ediliyor.

"Önder Sav'ın akıl verdiği Ekrem İmamoğlu'nun arkadaşları ve diğer değişimcilerle bu işi kotaramayınca Önder Sav'ın kendisi de sahaya çıkmaya karar vermiş. Önümüzdeki birkaç gün içinde Önder Sav da bu gruba katılacak" bilgisi kulislere yansıyan diğer gelişmeler arasında.

Yorumlar (0)