Erdoğan: Sizi hayal kırıklığına uğratmaya devam edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin egemenlik haklarına ilişkin mücadelesinden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğini söyleyerek, bunu engellemeye çalışanların hayal kırıklığına uğramaya devam edeceğini ifade etti.

SİYASET 19.12.2020, 15:16 20.12.2020, 15:10
Erdoğan: Sizi hayal kırıklığına uğratmaya devam edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu’nun açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

Video konferans ile katıldığı açılışta önemli mesajlar paylaşan Erdoğan, siyasi ve ekonomik bağımsızlığını güçlendiren Türkiye’nin engelleri aşma yolunda emin adımlar atmaya başladığını kaydetti.

Türkiye’nin egemenlik haklarına vurgu

Cumhurbaşkanı Türkiye’nin önünü kesmeye çalışan kişilerin şimdiye dek bunu başaramadığının altını çizerek, yeniden, Türkiye’nin egemenliğe ilişkin haklarını kullanmak yönünde hiçbir çekincesi olmayan bir ülke olduğundan bahsetti.

Ayak oyunlarıyla, tehditlerle, riyakarlıklara Türkiye’nin diz çökmeyeceğini söyleyen Erdoğan, bu gayrette olan kişileri hayal kırıklığına uğratacaklarını ifade etti.

“Önümüzü kesmeye çalışanlar şimdiye dek bunu başaramadılar”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuya dair açıklamaları şöyle:

“Ülkemiz ekonomik ve siyasi bağımsızlığını güçlendirdikçe engelleri de daha kolay bir şekilde aşmaya başladık. Dışarıda ve içeride senelerin alışkanlıklarını değiştirebilmek düşünüldüğü kadar kolay değil. Hep önümüzü kesmeye çalıştılar fakat hamdolsun şimdiye dek başarılı olamadılar.

“Sizleri hayal kırıklığına uğratmayı sürdüreceğiz”

Türkiye’nin egemenlik haklarını kullanmak konusunda hiçbir zaman çekinmeyecek bir ülke olduğunu kabullendirmekte oldukça kararlıyız. Tehdit, riyakarlık, dayatma ve ayak oyunlarıyla ülkemize diz çöktürme gayretinde olanlara şunu söylüyorum; sizleri hayal kırıklığına uğratmayı sürdüreceğiz. Bugünlere getirmiş olduğumuz mücadeleyi zafere ulaştırana dek durmayacağız.”

Yorumlar (0)