“Demedim” dedi, söyledikleri dinletildi! Davutoğlu, sosyal medyanın gündeminde

Bir Youtube kanalına konuk olan Ahmet Davutoğlu, Fethullah Gülen için daha öncesinde “Hocaefendi” demediğini önde sürdü. Seyirciler ise bu açıklamanın ardından Davutoğlu'na kendi söylemlerini dinleterek yanıt verdi.

SİYASET 27.09.2022, 16:00
“Demedim” dedi, söyledikleri dinletildi! Davutoğlu, sosyal medyanın gündeminde

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bir sosyal medya kanalında düzenlenen programa konuk olarak katıldı. 6 Ekim günü yayınlanacak olan programın fragmanı ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Fetullah Gülen hakkında gelen soruya Davutoğlu'nun verdiği yanıt ve seyircilerin karşı cevabı birçok kişi tarafından konuşulmaya başlandı.

“Benim alakam olmamıştır”

Bir seyircinin "Işık evleri içerisine henüz kaç yaşındayken girdiniz? Hangi davranışlarınız sonucu olarak cemaatin yurtlarında ders verebilecek rütbeye geldiniz?" sorularını yanıtlayan Davutoğlu, "Benim herhangi bir şekilde ilgim bulunmamıştır. Herhangi bir alanda benim FETÖ terör örgütü ile ilgili olumlu bir ifadem söz konusu olmamıştır." dedi.

Söyledikleri dinletildi

Türkçe Olimpiyatları’nın düzenlendiği sıralarda Gülen'den “Hocaefendi” şeklinde bahsettiğinin dile getirilmesi sonrasında Davutoğlu, "Yalnızca Türkçe öğreten öğretmenlere o an teşekkürlerimi sundum. Hocaefendi gibi bir söylem olmadı. Ben orada ne söylediğimi bilirim." şeklinde cevap verdi.

Bu cevabın sonrasında farklı seyirci Davutoğlu'nun Türkçe Olimpiyatları sırasında yaptığı konuşmayı açarak, Fethullah Gülen'e "Muhterem Hocaefendi" şeklinde seslendiği dakikaları dinletti.

Ses kaydının ardından Davutoğlu'nun verdiği yanıt ve tepki fragman içerisinde yer almadı. Program 6 Ekim günü yayınlanacak.

Yorumlar (0)