Fenerbahçe taraftarı, Beşiktaş derbisine alınacak mı?

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi nefesler tutuldu. Bilet fiyatları açıklanan dev mücadelede Fenerbahçe taraftarlarının stadyuma alınıp alınmayacağı konusu da netlik kazandı.

SPOR 27.09.2022, 16:13 28.09.2022, 08:51 Hakan Öksüz
Fenerbahçe taraftarı, Beşiktaş derbisine alınacak mı?

Beşiktaş ve Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8'nci hafta maçında 2 Eylül Pazar günü saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Vodafone Arena'da oynanacak mücadelede her iki takımda 3 puan için sahaya çıkacak. Ligde oynadığı ilk 7 maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Beşiktaş, 14 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Bu sezon ligde 6 karşılaşmaya çıkan Fenerbahçe ise 13 puanla altıncı sırada bulunuyor.

En ucuz bilet 270 lira!

Milli aranın ardından hafta sonu yaşanacak derbi heyecanı, futbolseverleri şimdiden sardı. Kritik karşılaşmada bilet fiyatları da netleşti. En ucuz biletin 270 lira olduğu maçta Fenerbahçe taraftarlarının stadyuma alınmayacağı öğrenildi. Misafir tribünü ile ev sahibi takımın taraftarları arasında çıkacak bir gerilimden kaçınmak isteyen TFF, sarı lacivertli taraftarların maça giremeyeceğini bildirdi. Maç biletlerinin satışının yarın saat 10.00'da başlayacağı kaydedildi.

Beşiktaş, son iki haftayı unutturmak istiyor!

Zorlu mücadele öncesinde Beşiktaş'ta Ghezzal ve Atiba'nın sakatlığı bulunuyor. Siyah beyazlıların hocası Valerian Ismael, son iki haftada alınan beraberlik ve mağlubiyeti unutturmak için Fenerbahçe maçına özel olarak hazırlanıyor. 

Fenerbahçe, 3 gün arayla iki maça çıkacak!

6 Ekim Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi B Grubu üçüncü maçında Yunan temsilcisi AEK'i ağırlayacak olan Fenerbahçe ise bu karşılaşma öncesinde moral bulmak için Beşiktaş'ı yenmek istiyor. Peş peşe iki kritik maça çıkacak olan sarı lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus'un oyun planı merak ediliyor.

Yorumlar (0)