Bahçeli'den seçim mesajı: Sıra sizde

Twitter'dan paylaşımlarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin filli olarak seçim ortamına girdiğini belirtti. Erdoğan'ın işaret ettiği 14 Mayıs Pazar gününe değinen MHP lideri, "Seçimlere 114 gün kaldı. Zillet çatısında bir araya gelen manda özlemcileri, ittifakımızın karşısında duramayacak." dedi. Bahçeli, seçim sloganlarını da açıkladı.

SİYASET 20.01.2023, 19:42 Hakan Öksüz
Bahçeli'den seçim mesajı: Sıra sizde

Sosyal medya hesabından seçime dair önemli mesajlar veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın işaret ettiği 14 Mayıs tarihine değindi. Ülkenin hukuken olmasa bile fiilen seçim ortamına girdiğini kaydeden Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin tarihinin resmi olmasa da takriben 14 Mayıs Pazar günü olarak belirlendiğini belirtti.

"Zillet çatısında bir araya gelen manda özlemcileri"

Seçimlere 114 günlük bir sürenin kaldığına dikkat çeken Bahçeli, "Bu seçim, Türkiye'nin demokrasi tarihinde önemli bir yere sahip olacak. Önümüzdeki yılların haritasını çizecek. MHP ve Cumhur İttifakı seçimlere hazırdır. Terör örgütlerinin destekçileri ve zillet çatısında bir araya gelen manda özlemcileri, bu ittifakın karşısında tutunamaycak." ifadelerini kullandı.

"Sloganımız belli: Aziz Milletim Sıra Sende"

Hayatın olağan akışı ve hava koşulları izin verdiği ölçüde "Adım Adım 2023; 14 Mayıs'a Doğru" temalı açık hava toplantıları düzenleyeceklerine değinen MHP lideri, seçimlerdeki ana sloganlarının "Aziz Milletim Sıra Sende" olacağını belirtti. Bahçeli, "Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümüne omuz vermek adına 100 oyu sandığa taşımalarını rica ediyorum." dedi.

Yorumlar (0)