AK Parti'den Fatih Erbakan'a Cumhur İttifakı daveti

Ali İhsan Yavuz ile beraber Yeniden Refah Partisi'ni ziyaret eden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Fatih Erbakan'ı Cumhur İttifakı'na davet etti. Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, teklifi değerlendireceklerini ve en kısa zamanda kararlarını duyuracaklarını açıkladı.

SİYASET 10.03.2023, 20:40 12.03.2023, 11:28 Hakan Öksüz
AK Parti'den Fatih Erbakan'a Cumhur İttifakı daveti

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin 14 Mayıs'ta yapılacağının kesinleşmesinin ardından siyasi partilerde hareketlilik arttı. Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ile birlikte Yeniden Refah Partisi'ni ziyaret eden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, basın mensuplarına konuştu. 

Binali Yıldırım: "Birlikte yol yürümek istiyoruz"

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin 14 Mayıs'ta gerçekleştirileceğini hatırlatan Binali Yıldırım, seçim takviminin yakında YSK tarafından açıklanacağını kaydetti. Seçimin yaklaşmasıyla birlikte partiler arasındaki görüşmelerin yoğunlaştığını söyledi.

Seçimlerle ilgili Yeniden Refah Partisi ile görüş alışverişi yaptıklarını belirten Binali Yıldırım, "Görüşme son derece verimliydi. Bu seçimlerde Yeniden Refah Partisi ile birlikte yol yürümek istiyoruz. Bize gösterdikleri sıcak ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Kendi değerlendirmelerini yapıp, cevabı iletecekler." dedi.

Fatih Erbakan: Yetkili kurullarımızda değerlendireceğiz"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını ilettiler ve bizi Cumhur İttifakı'na davet ettiler. Bu davet, yetkili kurullarımızda değerlendirilecek. En kısa zamanda davete ilişkin yanıtımıızı vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)