Bakan Koca'dan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yunanistan’da zodyak botla deniz kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

SAĞLIK 25.08.2023, 17:00 Şeyda Gül
Bakan Koca'dan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yunanistan'da akşam yemeğine gittikleri sırada zodyak botla deniz kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı ile ilgili açıklama yaptı. İş dünyasının ileri gelen isimlerinden Ali Sabancı, eşi Vuslat Doğan Sabancı ile ağır bir deniz kazası geçirdiğini ifade eden Bakan Koca, kazada yaralanan Ali Sabancı’nın ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul'a sevk edildiğini söyledi. Bakan Koca, “Genel durumu iyi olan eşinin de ambulans uçakla İstanbul'a sevki planlanmıştır” ifadelerini kullandı.

Tedavileri devam ediyor

Kazanın ardından Esas Holding'den yapılan yazılı açıklamada ise “Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, 24 Ağustos 2023 tarihinde tatilleri sırasında bir deniz kazası geçirmiştir. Tedavileri devam etmekte olup, sağlık durumları takip edilmektedir ve gelişmelerle ilgili kamuoyuna bilgi verilecektir” denildi.

Sabancı çiftini tesadüfen kurtardılar

Pegasus Havayolları'nın da yer aldığı Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'da denizde kaza geçirdi. Leros Adası'nda zodyakla kayalıklara çarpan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı ağır yaralanırken, çifti tesadüfen yanlarından geçen teknedekiler kurtardı.

Yorumlar (0)