Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı kaza geçirdi: Durumları ağır

Yunanistan’da botla gezerken kaza geçirdiği öğrenilen Pegasus Havayolları’nın sahibi Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı yoğun bakıma alınıp entübe edildi. Eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın ise yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

GÜNDEM 25.08.2023, 11:53 Şeyda Gül
Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı kaza geçirdi: Durumları ağır

Tatil için Yunan adalarına tekneyle giden Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın kaza geçirdiği öğrenildi. Yatlarıyla Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında tatilde olan Sabancı çifti, akşam yemeği için zodyak botla restorana giderken kayalıklara çarptı. Ağır yaralanan Sabancı çifti, kaza yerinden tesadüfen geçen teknedekileri tarafından fark edildi. Teknedekilerin müdahalesiyle kurtardığı Sabancı çifti, adadaki hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ali Sabancı Amerikan Hastanesi'ne getirildi, Vuslat Sabancı da getirilecek

Patronlar Dünyası'nın edindiği bilgilere göre, ilk müdahalenin ardından Sabancı çifti, Bodrum'a getirildi. Doktorların yaptığı müdahalede dalağı alınan Ali Sabancı, entübe edilerek yoğun bakıma alındı. Ali Sabancı bugün saat 10.15 sıralarında ambulans helikopterle Bodrum'dan İstanbul'a Amerikan Hastanesi'ne getirilirken eşinin de ilerleyen saatlerde ambulans helikopterle yine Amerikan Hastanesi'ne getirileceği öğrenildi.

Ali Sabancı entübe, Vuslat Sabancı'nın durumu iyiye gidiyor

Ali Sabancı'nın durumunun stabil olduğunu ve dalağının alındığını belirten doktorlar, kaza sırasında yüzünden de ağır darbeler aldığını söyledi. Vuslat Doğan’ın ise sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı.

Yorumlar (0)