Ukraynalı şarkıcı Ruslana: Türk milleti için ömür boyu savaşacağım

Bir etkinliğe katılmak üzere İstanbul'a gelen Ukrayna'nın ilk Eurovision birincisi şarkıcı Ruslana, savaş zamanında ülkesine verilen destekten dolayı Türk halkına teşekkür ederek, "Siz bize yalnızca Bayraktar’ı vermediniz. Siz bizlere güç kattınız. Ben Türk milleti için ömür boyu savaşacağım" sözlerini ifade etti.

MAGAZİN 22.09.2023, 17:41 23.09.2023, 18:15
Ukraynalı şarkıcı Ruslana: Türk milleti için ömür boyu savaşacağım

Ukrayna'nın ilk Eurovision birincisi olan şarkısı Ruslana, bir etkinliğe kayılmak için İstanbul'a geldi. Savaş zamanında Türkiye'nin kendilerine verdiği destekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden şarkıcı, "Ben Türk milleti için ömür boyu savaşacağım" şeklinde konuştu.

"Tanklara karşı hep dik durduk"

Savaş döneminde Türkiye'den Ukrayna’ya giden İnsansız Hava Aracı'nın kendilerine güç sağladığını söyleyen ünlü şarkıcı, etkinlikte şunları söyledi: "O korkunç günü hatırlıyorum. Sabah saat 05.00'da füzeler evimizin hemen üzerinden geçmeye başladı. Kaçacak hiçbir yer yoktu, etrafımız ateş içindeydi. Tek bir karar almıştık; direneceğiz, sığınmayacağız. Füzelere, ateşlere ve tanklara karşı hep dik durduk. Biz bu insanlara eski sistemlerimiz ile direniyorduk. Biz hiçbir yere gitmeyeceğiz, bu topraklar bizim dedik ve evlerimizi koruduk.

"Siz bize yalnızca Bayraktar’ı vermediniz"

"Ben şu an sizlerin karşınızda dik duruyorum çünkü biz göklerde Bayraktar’ı gördük. Siz bize yalnızca Bayraktar’ı vermediniz. Siz bize güç de kattınız. Bu çok derin ve önemli bir duygu. Ben Türk milleti için ömür boyu savaşacağım."

"Hayatımızı kurtardınız, teşekkür ederim"

Etkinlik sonrası açıklama yapan şarkıcı, "Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar bugün ben İstanbul'dayım ve sizin gerçekten çok büyük bir hayranınız olduğumu buradan söylemek isterim. Tüm Ukraynalı vatandaşların gerçek bir gücü var. Biz onun için gökten inen melek diyoruz. Şu an Bayraktar'lardan bahsediyorum. Hayatımızı kurtardığınız için sizlere teşekkür ederiz. Sizi seviyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)