Seda Sayan ve Çağlar Ökten çiftinden herkesi şaşırtan düğün

Sabah programlarıyla anılan Seda Sayan ve sevgilisi Çağlar Ökten'in gerçekleşen düğünü Star TV’de yayınlandı. Her hafta içi yayınlanan programın sunuculuğunu Seda Sayan yapıyordu. Sunuculuğunu yaptığı 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programında düğün gerçekleşti.

MAGAZİN 25.04.2022, 17:49 26.04.2022, 11:22
Seda Sayan ve Çağlar Ökten çiftinden herkesi şaşırtan düğün

Televizyon kanalı Star TV’de her hafta içi gündüz kuşağı olarak yayınlanması sağlanan 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' izleyenleri şaşırtacak bir olayla ekranlara verildi.

Bir gün öncesinde sevgilisi Çağlar Ökten’le beraber nikahı yapılan Seda Sayan adına program ekibi tarafından sürpriz hazırlanarak, çiftin düğünü canlı olarak yayın yapıldı.

Sürpriz düğün organize edildi

Yapılan sürpriz dolu programa damatlık ve gelinlik ile katılım sağlayan Seda Sayan-Çağlar Ökten ikilisine, yakın sanatçı arkadaşlarından Esra Özmen, Faik Öztürk ve Safiye Soyman’ da yanlarında oldu.

14 Şubat sevgililer gününde evlilik teklifi edildiği bilinen Seda Sayan, müzisyen Çağlar Ökten’le şık ve mütevazı şekilde nikah merasimiyle evlenmişti. Hem canlı yayına yapılan kutlamaya aynı zamanda nikah merasimine de şık ve sade olan bir gelinlik seçimi yaptı.

Ailelerden tebrik videosu

Mersin’de hayatını devam ettirdiği bilinen müzisyen Çağlar Ökten’in ailesi nikahı video yollayarak kutlayarak mutluluklar diledi. Müzisyen Ökten’in annesi Hicran Ökten, "Seda'm ikinize de hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Allah ikinizi de mutlu etsin. Sizleri bol bol öpüyorum" derken, baba Sedat Ökten ise " Yaptığınız nikah töreninizde bulunamadık fakat her zaman yüreğimiz ikinizle beraber. Her birinize bir hayat boyu mutluluk ve huzur diliyoruz. Ailemize katıldığınız için çok mutluyuz. Hoş geldin" diyerek mutluluklarını dile getirdi.

Yaşadığı rahatsızlığından sebebiyle kızı Seda Sayan’ın nikah törenine katılamayan anne Ayşe Hanım " İkisi içinde hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Maalesef ki biliyorsunuz hastayım bu yüzden düğüne katılamadım. Ama aklım hep oradaydı. Allah ikisini ayırmasın inşallah. Şu mübarek aylarda Allah ikisini de mutlu mesut etsin hep dua ediyorum. Sizleri çok fazla seviyorum" dedi.

Yorumlar (1)
MAYA 2 yıl önce
Bir yastıkta kocayın mutlılıklar dilerim