Sakine Garipoğlu ile fotoğrafı çıkmıştı: Nilperi Şahinkaya’dan açıklama geldi

13 yıl önce öldürülen Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile fotoğrafı ortaya çıkan Nilperi Şahinkaya, sosyal medyadaki linçlere cevap verdi.

MAGAZİN 04.08.2023, 11:14 05.08.2023, 09:27 Şeyda Gül
Sakine Garipoğlu ile fotoğrafı çıkmıştı: Nilperi Şahinkaya’dan açıklama geldi

Sosyal medyanın gündemine bir anda düşen oyuncu Nilperi Şahinkaya’nın, 2009 yılında vahşice öldürülen 17 yaşındaki Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğraf sosyal medya platformlarda hızla dağılırken güzel oyuncuya yönelik eleştiriler kısa sürede büyüdü.

Ünlü oyuncudan açıklama geldi

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan oyuncu Nilperi Şahinkaya Şahinkaya, fotoğraf çektirdiği kıza ilişkin “O Sakine olduğunu bilmiyordum” dedi. (Ortadaki Sakine Garipoğlu)

Kendisi, Melis'in arkadaşı

Sakine Garipoğlu'nu tanımadığını ifade eden Nilperi Şahinkaya, Çeşme'de Melis adında bir arkadaşıyla yemeğe çıktıklarını belirtti. Sakine'yi orada tanıdığını belirten Şahinkaya, “Kendisi, Melis'in arkadaşı... Yemekten sonra mekânda ayna gördü, 'Fotoğraf çekilelim' dedi ve anı olarak sosyal medya sayfasına koydu” ifadelerini kullandı.

Biz Saniye ile takipleşmiyoruz bile

“Biz Saniye ile takipleşmiyoruz bile” diyen Şahinkaya, hakkında bir linç gibi bir şey başlatıldığını vurgulayarak “Cevap vermezsem arkasında duruyormuş gibi olacak” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)