Özbekistan'a giden Kevin Spacey hastanelik oldu

Ünlü aktör Kevin Spacey, Taşkent Uluslararası Film Festivali'ne katılmak için gittiği Özbekistan'da rahatsızlandı. Kolunun 8 saniye boyunca uyuşmasının ardından hastaneye giden Spacey'nin durumu hakkında açıklama geldi.

MAGAZİN 05.10.2023, 11:37 06.10.2023, 10:33 Hakan Öksüz
Özbekistan'a giden Kevin Spacey hastanelik oldu

Karşı karşıya kaldığı taciz suçlamalarından yargılanan ve aklanan Hollywood yıldızı Kevin Spacey'den hayranlarına kötü haber geldi. Taşkent Uluslararası Film Festivali'ne katılmak için Özbekistan'a giden 64 yaşındaki aktörün hastaneye kaldırıldığı bilgisi geldi.

Kolu uyuştu, soluğu doktorda aldı

Kolu 8 saniye boyunca uyuşan Kevin Spacey'nin, kalp krizi riskine karşı apar topar hastaneye gittiği bildirildi. 

Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Kevin Spacey, aynı günün akşamında Taşkent Uluslararası Film Festivali'ne katıldı. Burada bir konuşma yapan ünlü aktör, "Bu ani rahatsızlık, hayatın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha kavraamı sağladı." dedi.

House of Cards'tan kovulmuştu

"Olağan Şüpheliler", "Amerikan Güzeli", "Yedi", "Los Angeles Sırları", "K-PAX" ve "Baby Driver" gibi popüler filmlerde rol alan Kevin Spacey, taciz suçlamaları nedeniyle "House of Cards" dizisinden kovulmuştu.

Dört erkeği taciz etmekle suçlanıyordu

2005 ila 2013 yılları arasında dört erkeği taciz ettiği iddia edilen Kevin Spacey'ye 12 suçlama yöneltildi. Southwark Kraliyet Mahkemesi'nde görülen duruşmaya çıkan Hollywood yıldızı, suçsuz bulunmuştu.

"Çok sayıda arkadaşım beni açıkça desteklemekten korktu"

Söz konusu suçlamalarla ilgili açıklama yapan Spacey, "En fazla suç medyanın. Beni adeta bir canavar gibi gösterdiler. Sektörden dışlanmaktan korkan çok sayıda arkadaşım beni açıkça desteklemedi. Aklandığım anda çok sayıda kişinin kapıma geleceğini biliyorum." demişti.

Yorumlar (0)