"Spacey, beni taciz etti" demişti... İntihar etti!

Yazar Ari Behn 47 yaşında intihar ederek hayatına son verdi. Norveç Prensesi Martha Louise'in eski eşi olan Behn, ünlü oyuncu Kevin Spacey'nin kendisini taciz ettiğini söylemiş ve gündeme bomba gibi düşmüştü.

MAGAZİN 26.12.2019, 12:32
"Spacey, beni taciz etti" demişti... İntihar etti!

Norveç medyasına konuşan Behn'in menajeri Geir Hakonsund, yazarın Noel Günü'nde yaşamına son verdiğini aktardı. Menajer Hakonsund, "Biz, Ari Behn'e yakın olanlar olarak, bugün kendisinin yaşamını sonlandırdığını size bildirmek zorunda olmamız kalbimizde büyük bir keder oluşturdu. Gelecek zamanlarda özel hayatımıza saygı gösterilmesini rica ediyoruz" dedi.

Norveç Kralı Harald ise "Kraliçe ve ben, Ari Behn'ın ölüm mesajını aldık. Onu tanıdığımız için minnettarız ve torunlarımızın sevgili babaları için yas tutuyoruz" açıklamasını yaptı.

Halktan biri olduğu için unvan alamamıştı

Behn'in ölümüne ilişkin daha fazla ayrıntı verilmedi. 2002 yılında Norveç Kralı Harald'ın kızı Prenses Martha Louise ile dünyaevine giren Behn, halktan biri olduğu için Kraliyet ailesinden tarafından unvan alamamıştı.

Kraliyet ailesinde bir ilk!

Maud, Leah ve Emma adlı üç çocukları olan çift, 2016 yılında yollarını ayırmış, 2017'de ise resmen boşanmıştı. Bu olay kraliyet ailesinde bir ilk olarak kayıtlara geçmişti.

Behn ve Martha Louise'in ilk kızı Maud Angelica 2003'te, ikinci kızları Leah Isadora 2005'te üçüncü kızları da Emma Tallulah'da 2008’de dünyaya gelmişti.

"Sad as Hell" isimli bir kısa öykü koleksiyonu kitabıyla tanınan Behn, oyun yazarı olarak başarı kazanmıştı.

Behn, Spacey'nin, 10 yıl önce yapılan bir Nobel Barış Ödülü konserinin ardından kendisine uygunsuz bir şekilde dokunduğunu söylemişti.

Spacey ile yaşadığı olayı böyle anlattı

Benh, oyuncu Spacey ile yaşadığı olayı "Harika bir sohbetimiz oldu. Sonra hemen yanıma oturdu. Beş dakika sonra 'dışarı çıkıp sigara içelim' dedi. Sonra elini masanın altından sokup testislerimi kavradı" şeklinde anlatmıştı.

Ünlü oyuncuyu "Hmm..Belki sonra" diyerek uzaklaştırdığını belirten Behn, "O zamanlar saçlarım siyahtı, 10 yıl daha ufaktım ve tam da tipiydim" demişti.

Yorumlar (0)