Kevin Spacey’den şaşırtan Noel videosu!

Oscar ödüllü aktör Kevin Spacey, taciz iddialarının ardından uzun zaman sonra yeniden ortaya çıktı. Spacey, bir yılbaşı videosu çekip YouTube kanalına koydu.

MAGAZİN 26.12.2020, 14:54 26.12.2020, 17:54
Kevin Spacey’den şaşırtan Noel videosu!

Bir çok filmdeki rolüyle unutamayan ve İki kez Oscar ödülü kazanan başarılı oyuncu Kevin Spacey, uzun süren sessizliğini yılbaşı nedeniyle bozdu.

#MeToo hareketi sonrasında Spacey hakkında pek çok taciz suçlaması ortaya çıkmış, hatta rol aldığı ve “Frank Underwood” karakterini canlandırdığı “House of Cards” dizisinden de gönderilmişti. Kariyerinde yaşadığı çöküntünün ardından Spacey, sessizliğini "1-800-XMAS" başlıklı bir 2020 videosu ile bozdu.

Spacey, yardıma ihtiyacı olanların yalnız olmadıklarını söylüyor


YouTube kanalında daha önce yayınladığı videolarında, kendisi hakkındaki suçlamalara üstü kapalı cevaplar verip meydan okuyan Spacey, "1-800-XMAS" videosunda 2020 hakkında acı çekenlere yorumlar yapıyor. Spacey acı çekenlere, yardıma ihtiyacı olanlara, durumları ne olursa olsun bir yol olduğunun sözünü verdiğini söylüyor.  Yalnız olmadıklarını belirten Spacey, tatil sırasında yardımcı olabilecek insanların var olduğunu belirtiyor.



Taciz suçlamalarının hemen sonra Spacey’e açılan davaların birçoğu reddedildi veya davacının hayatını kaybetmesi nedeniyle düşmüştü. En son Spacey hakkında oyuncu Anthony Rapp ve ismi açıklanmayan bir kişi daha taciz davası açmıştı.
 

Yorumlar (0)