Nagehan Alçı'dan asılsız iddialara sert tepki: "Saygı gösterin!"

Rasim Ozan Kütahyalı ile anlaşmalı olarak boşanma kararı aldıklarını duyuran gazeteci Nagehan alçı, bazı haberlerde ortaya atılan nafaka iddialarına sert tepki gösterdi. İşte Nagehan Alçı'nın o paylaşımı...

MAGAZİN 26.07.2023, 10:52 27.07.2023, 09:18 Hakan Öksüz
Nagehan Alçı'dan asılsız iddialara sert tepki: "Saygı gösterin!"

Gazeteci çift Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı'nın evliliğinin kavgalı şekilde sona erdiğine dair bazı iddialar ortaya atılmıştı. İddialara göre Nagehan Alçı, mahkemeye verdiği boşanma dilekçesinde Rasim Ozan Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istiyordu. Alçı'nın 60 bin lira aylık nafaka talep ettiğine dair haberler, çiftin tepkisini çekti. 

"Dostum ve fikirdaşım olarak kalacak"

Nagehan Alçı, basında çıkan asılsız haberler karşısında sosyal medyadan açıklama yapma gereği duydu. Rasim Ozan Kütahyalı ile anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırma kararı aldıklarını kaydeden Alçı, "Her zaman dostum ve fikirdaşım olarak kalacak. Medyadaki meslektaşlarım, çocuklarımız için bu sürece saygılı olmalı." ifadelerini kullandı.

"10 gün yayın yasağı var"

Boşanma süreci hakkında mahkemeden 10 gün boyunca yayın yasağı çıktığını hatırlatan Nagehan Alçı, asılsız haber yapanlar ve yayın yasağını ihlal edenler için suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdi.

Yorumlar (0)