Metin Uca'ya böyle veda ettiler

Metin Uca'nın sevenleri, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen veda törenine usta yazar ve sunucuyu yalnız bırakmadı. Metin Uca'nın sahneye çıkan kardeşi Mehtap Uca Erdoğan'ın okuduğu mektup, salondakileri duygulandırdı. Uca'nın naaşı, alkışlar eşliğinde Ankara'ya yollandı. Usta sanatçının yarın Ankara'da toprağa verileceği kaydedildi.

MAGAZİN 18.11.2023, 15:13 Hakan Öksüz
Metin Uca'ya böyle veda ettiler

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren yazar ve sunucu Metin Uca'yı sevenler, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen veda törenine katıldı.

Usta sunucunun Türk bayrağına sarılı naaşı önünde kardeşi için yazdığı mektubu okuyan Mehtap Uca Erdoğan, salondakileri hüzünlendirdi.

Eski dostları anılarını anlattı

Metin Uca'nın yakın dostları, sahneye çıkarak eski anılardan bahsetti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da birer konuşma yaptı. 

Ankara'ya uğurlandı

Konuşmalardan sonra Metin Uca'nın cenazesi, alkışlar eşliğinde salondan çıkartıldı. Usta yazar ve sunucu, Ankara'ya uğurlandı.

Cenaze yarın Ankara'da

Metin Uca, yarın Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Uca'nın cenaze namazı, öğle namazına müteakip Ankara Kocatepe Camisi'nde kılınacak.

Yorumlar (0)